Kripto para vergimi nasıl ödeyeceğim

Zamanında youtuberlardan alınan vergi paraları geriye dönüktü adamın youtubedan aldığı ilk paraya kadar vergi kestiler
O dönem gelirleri vergiye tabiydi, çoğu şirket açmadığı ve muhasebe tutmadığı için aldı o cezaları. Ayrıca gelirleri kanunda da vardk.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında youtuberlardan alınan vergi paraları geriye dönüktü adamın youtubedan aldığı ilk paraya kadar vergi kestiler
Anlattım .

Benim şu ana kadar kripto borsalarından çektiğim maximum para 1 bin tl yi geçmemiştir umarım banada geçirmezler

Son düzenleme:
bana daha gelmedi vergi

Devlet daha kriptoları para olarak tanımadı, vergi yok şimdilik.

Devlet daha kriptoları para olarak tanımadı, vergi yok şimdilik.
Tanımayacak gibi duruyor. Tüm dünya uzaklaşmaya başladı. Bizimkilerde yasak koyabilir. Kripto para düzenlemesinin artık gelmesi lazımdı. Bir şey oldu ki kararlarından şimdilik vazgeçtiler gibi duruyor.

Eğer ödemen gereken bir şey olursa zaten vergi dairesine gidince sana ne yapman gerektiğini söylerler.

Nereye el atsalar kurutuyorlar valla. En fazla aylık 400-500 kazanıyorum madencilikten o da. Buna da vergi vermezsin ya. Gerçi bunlar yapar bizden çok paraya ihtiyaçları var.

Bu vergiler nereye gidiyor orası da muamma, görüyoruz zor zamanlarda iban atıp para istediklerini.. :D

Geri