Bios boot menüsünden ne yapacağım

Alıntıyı görüntüle

Biçimlendir dedikten sonra sildim sonra napicam burda
Hangi diski biçimlendirdin? 2 tane disk görüyorum ve ikinci diskinde veriler falan varmıydı? Varsa geçmiş olsun silmişsin. Üstte ki sistem ayrıldı kısmına bas ve alttan sil de. Sonra muhtemelen 111gb olan bölüme kuracaksın ona bas ve yeni de sonra uygula de ve tamam de gelen uyarıya sonra 111gb olan bölümü seçip ileri de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

465gb olan HDD kısmınıda SSDyi yaptıktan sonra ona bas ve yeni de sonra biçimlendir de.

Sisteme ayrılan diski de silin daha sonra iki tane ayrılmamış alan kalacak. İki tane ayrılmamış alan için de 'yeni' butonuna tıklayarak 'tamam seçeneğini seçin ve ikisini de yeniden biçimlendirdikten sonra SSD var ise SSD olanı seçerek ilerleyin.
111 gb olan ssd bende böyle seçip ilerleye mi basayim

Ekler

• 20210717_114049.jpg
    20210717_114049.jpg
    4.2 MB · Hit: 24
Evet hocam fakat Windows kurulum sonrası HDD'yi göremeyecek. Ayrılmamış alan için de 'yeni' seçeneğini uygulayın ve onu da biçimlendirin.
Windows içinden yapılabilir sorun yok.

111 gb olan ssd bende böyle seçip ilerleye mi basayim
Evet ileriye basın. HDD'yi Windows içinden ayarlayabilirsiniz.

Evet hocam fakat Windows kurulumu sonrası HDD'yi göremeyecek. Ayrılmamış alanı için de 'yeni' seçeneğini uygulayın ve onu da biçimlendirin.
20210717_114423.jpg

Boyle yaptım ileriye tiklayıyım mı

Windows içinden yapılabilir sorun yok.

Evet ileriye basın. HDD'yi Windows içinden ayarlayabilirsiniz.
Windows'tan ayarlandığını ben de biliyorum fakat iki tane basit seçeneği şimdiden seçebilir.

Alıntıyı görüntüle
Boyle yaptım ileriye tiklayıyım mı
Tamamdır ileriye tıklayın.

Çok sağolun teşekkürler

111 gb liga tıklayıp ilerle dedim ( 111 gb olan ssd)
HDD'yi biçimlendir yapmadıysanız Windows'da gözükmeyecek Windows açılınca disk yönetimine gidip biçimlendirmeniz lazım.

HDD 'ayrılmamış alan' olarak dönüştüğü için zaten içerisindeki veriler silinmiştir ve 'ileri' denilince otomatik olarak biçimlenmiştir, sorun yok.
Hayır HDDye kurmadığı için biçimlendirmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,257
Üyeler
189,817
Son üye
aEmir__
Geri