Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi(Oyun için)

§Gani§

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim. Bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum kablosuz olarak. Bütçem ise maksimum 2000tl olarak kaliteli hem bilgisayarda hem de telefonda kullanma
ihtimalim olan bir kulaklık önerirseniz çok sevinirim. Ses kasabileceğim çokta olmasa müzik dinleyeceğim bir kulaklık, ben corsair void pro yu düşünüyordum fakat kullanan kişiler illa ki tavsiye eder ondan dolayı bu konuyu açmak istedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Logitech g pro x wireless öneririm.

Peki Corsair void elite veya void pro dan daha mı iyi logitech? Önerin için teşekkür ederim.
İlk olarak logitech tercih etmemin sebebi, logitech markası ürünün arkasında duran bir şirket. Olası bir sıkıntıda seni kırmazlar. Onun dışında mikrofon olarak blue voice teknolojisini kullanıyor ve genel kullanım için çok ideal.

Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim. Bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum kablosuz olarak. Bütçem ise maksimum 2000tl olarak kaliteli hem bilgisayarda hem de telefonda kullanma
ihtimalim olan bir kulaklık önerirseniz çok sevinirim. Ses kasabileceğim çokta olmasa müzik dinleyeceğim bir kulaklık, ben corsair void pro yu düşünüyordum fakat kullanan kişiler illa ki tavsiye eder ondan dolayı bu konuyu açmak istedim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

daha çok müzik mi
Ses kasmak daha çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki neden almalıyım desem size neler dersiniz öneri olarak?

Geri