ekipman set nasıldır herhangi bir sorunu var mıdır

Fsburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377

(mousepad e para kaldı o yüzden) tercih ettim vs cs go oynadğımın için böyle bir monitör tercih ettim cs de 300fps verdiği için sistem, daha iyisine gerek duymadım

diğerleri nasıldır?
Klavyeyi %60 alabilirdiniz yurtdışından gerisi güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin ürünleriniz ile belirttiklerimi değiştirirsek 135₺ kalıyor geriye https://www.banggood.com/Geek-Custo...ommendation&cur_warehouse=CN&ID=6287830515632 bu ürünü direkt gönderim ile 50₺ daha fazla ödeyerek alabilirdiniz.

Galiba yarı profesyonel oynuyorum demiştiniz.

Burada devreye skatez-kablo ve hafiflik geliyor. Bu ürünün kablosu öyle süper değil, boyalı skatezleri var ve 92gr. Benim önerdiğimde paracord kablo ile yarışır bi kablo, teflon skatezler ve 70gr'lık bir yapı karşılıyor. Piyasada olan en iyi switchlere sahip ayrıca.

Son düzenleme:
Klavyeyi %60 alabilirdiniz yurtdışından gerisi güzel.

Sizin ürünleriniz ile belirttiklerimi değiştirirsek 135₺ kalıyor geriye https://www.banggood.com/Geek-Custo...ommendation&cur_warehouse=CN&ID=6287830515632 bu ürünü direkt gönderim ile 50₺ daha fazla ödeyerek alabilirdiniz.

Galiba yarı profesyonel oynuyorum demiştiniz.

Burada devreye skatez-kablo ve hafiflik geliyor. Bu ürünün kablosu öyle süper değil, boyalı skatezleri var ve 92gr. Benim önerdiğimde paracord kablo ile yarışır bi kablo, teflon skatezler ve 70gr'lık bir yapı karşılıyor. Piyasada olan en iyi switchlere sahip ayrıca.
delete tuşları işime yarıyor tuş atarken o yüzden tkl almayı tercih ederim

(mousepad e para kaldı o yüzden) tercih ettim vs cs go oynadğımın için böyle bir monitör tercih ettim cs de 300fps verdiği için sistem, daha iyisine gerek duymadım
sende bu sistemden yok mu ? I9 10900k rtx 3090 16gb hx c2 ec2 razer hunstman Alcak inss

delete tuşları işime yarıyor tuş atarken o yüzden tkl almayı tercih ederim
Eğer daha almadıysanız diğer önerilerime kulak verin.

XM1R'ı sensei ten yerine Koymalısnız çok daha iyi.

Ayrıca büyük bir mousepad mekanik klavyelerde çok işe yarıyor. Gereksiz boşluk sesi olmuyor daha tok bir ses çıkıyor.

yok hyr orda alcak inss yazıyo sadece c2 kullandım zamanında
Anladım inşallah sahip olursun işlemciyi 5900x alırsan 10900k da. Daha performanslı hende oyun ve çekirdek olarak ta daha performanslıdır

Geri