FORMAT ATTIKTAN SONRA FPS DÜŞMESİ

Reaksiyon skoru
16
Merhabalar dün bilgisayarıma format attım.Ekran kartımda 1050ti. Bugün CSGO'yu indirip oyuna girdim. Format atmadan önce 170-270 fps alırken format attıktan sonra 100-150 fps arası alıyorum. Bütün driverların hepsini indirdim ve hepsi güncel. Nedeni ne olabilir bu fps düşmesinin ?

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın.

Merhabalar dün bilgisayarıma format attım.Ekran kartımda 1050ti. Bugün CSGO'yu indirip oyuna girdim. Format atmadan önce 170-270 fps alırken format attıktan sonra 100-150 fps arası alıyorum. Bütün driverların hepsini indirdim ve hepsi güncel. Nedeni ne olabilir bu fps düşmesinin ?
format atmadan hemen önce oynuyor muydunuz aktif bir şekilde 1 ay önce fln bir güncelleme getirdiler FPS düşüşleri yaşandı baya

inşallah 0 dan atmışşsınızdır eski dosyaları kopyaladıysanız format atmanın anlamı kalmıyorda 0 dan yedek dosyasız sadece windowsu kurun öyle yaptıysanız da driver ları kurun her şeyin onuda yaptıysanız bilmiyorum nedeni :D

kanka fps arttırmak için ayar yapmışmıydın unlostun videosundan felan ? veya başka yerden

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın.
Adsız.pngg.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

format atmadan hemen önce oynuyor muydunuz aktif bir şekilde 1 ay önce fln bir güncelleme getirdiler FPS düşüşleri yaşandı baya
Ara sıra arkadaşlar çapırınca ama daha fazla fps aldığıma eminim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

inşallah 0 dan atmışşsınızdır eski dosyaları kopyaladıysanız format atmanın anlamı kalmıyorda 0 dan yedek dosyasız sadece windowsu kurun öyle yaptıysanız da driver ları kurun her şeyin onuda yaptıysanız bilmiyorum nedeni :D
Windows'u yükleyeceğimiz belleği seçerken hepsini biçimlendirip sildim. Sadece ssd ve hdd kalmıştı ikiside tamamen boştu.

garip shader detayını normalde düşükte oynuyorduysanız arkadaşlarınızla girince silahlar parlak mıydı ?
Normalde shader ve doku detayını yükseğe çekiyorum güzel gözüksün diye ama fps'i düşük görünce düşüğe çektim çok bişey fark etmedi.

çünkü güncelleme ile düşük shader detayları yüksek shader detaylarıyla aynı oldu
aynen onlara bak bide o ayarları yapmana gerek yok bence cok da üst düzey bi perf. artısı vermiyor bendede 1050ti var suan cunku bide formatı iyi attıgından emin ol

reis csgo da şuan optimizasyon sorunu var diye biliyorum güncelleme ile düzeltirler rahat ol sen başka oyunlarda dene eğer gereğinden düşükse bi göster biyere garantisi varsa yolla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,182
Üyeler
200,056
Son üye
Masterkeles

Geri