Yardım sonoyuncu minecraft fps'im çok düşük

Sonoyuncu zaten optimizasyonu çöp bir server, üstüne Java optimizasyonu da kötü olunca yaşanabiliyor.
Ram vermeyi deneyin ve ayarları performans için düzenleyin.
Ram vermeyi denedim işe yaramadı performans için düzenlemeyi açarsam çok kötü oluyor oyun. fps yukseliyor ama öyle istemiyorum

evet zaten bilgisayarı alalı 1 ay falan oldu gelir gelmez guncelledim
Hocam performans için ayarlayın bi ve teker teker tüm ayarları yükseltin, ve her yükseltmenizde fps'e bakın düşmüşmü diye. Bir ayar yüzünden büyük ihtimalle düşüyor

Vsync açık kalmış büyük ihtimalle ayarlardan dikey eşitlemeyi kapat ve fps sınırlamasını sınırsıza çek.

Ram vermeyi denedim işe yaramadı performans için düzenlemeyi açarsam çok kötü oluyor oyun. fps yukseliyor ama öyle istemiyorum
Bu FPS lobideyken ise normal ama oyuna girince düzelmiyorsa Craftrise deneyin.

Hocam performans için ayarlayın bi ve teker teker tüm ayarları yükseltin, ve her yükseltmenizde fps'e bakın düşmüşmü diye. Bir ayar yüzünden büyük ihtimalle düşüyor
dediğiniz gibi yaptm details kısmındaki ayarları yükseltince düştü fps. Onlar yüzündenmis teşekkürler

Arkadaşlar sorun sonoyuncuda değil sistem ile alakalıdır büyük ihtimal ile. Çünkü bende eski bir sistem ile o fps alıyorum. Oyunda F3'ün resmini atar mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,113
Üyeler
186,990
Son üye
DasIstNoggerMAN
Geri