- Konu Sahibi Konu Sahibi
1920x1080 tam ekranda oynuyorum gerçekçi hareketler açık değilHocam mod yönetiminden gerçekçi hareketleri açtıysan olmuş olabilir, ve hangi çözünürlükte oynuyorsun?
1920x1080 tam ekranda oynuyorum gerçekçi hareketler açık değilHocam mod yönetiminden gerçekçi hareketleri açtıysan olmuş olabilir, ve hangi çözünürlükte oynuyorsun?
Sonoyuncu zaten optimizasyonu çöp bir server, üstüne Java optimizasyonu da kötü olunca yaşanabiliyor.Alıntıyı görüntüle
Fpsm çok düşük ekran kartım 1050 ti
Ram vermeyi denedim işe yaramadı performans için düzenlemeyi açarsam çok kötü oluyor oyun. fps yukseliyor ama öyle istemiyorumSonoyuncu zaten optimizasyonu çöp bir server, üstüne Java optimizasyonu da kötü olunca yaşanabiliyor.
Ram vermeyi deneyin ve ayarları performans için düzenleyin.
Driverları güncelledinizmi?1920x1080 tam ekranda oynuyorum gerçekçi hareketler açık değil
evet zaten bilgisayarı alalı 1 ay falan oldu gelir gelmez guncelledimDriverları güncelledinizmi?
Hocam performans için ayarlayın bi ve teker teker tüm ayarları yükseltin, ve her yükseltmenizde fps'e bakın düşmüşmü diye. Bir ayar yüzünden büyük ihtimalle düşüyorevet zaten bilgisayarı alalı 1 ay falan oldu gelir gelmez guncelledim
Bu FPS lobideyken ise normal ama oyuna girince düzelmiyorsa Craftrise deneyin.Ram vermeyi denedim işe yaramadı performans için düzenlemeyi açarsam çok kötü oluyor oyun. fps yukseliyor ama öyle istemiyorum
dediğiniz gibi yaptm details kısmındaki ayarları yükseltince düştü fps. Onlar yüzündenmis teşekkürlerHocam performans için ayarlayın bi ve teker teker tüm ayarları yükseltin, ve her yükseltmenizde fps'e bakın düşmüşmü diye. Bir ayar yüzünden büyük ihtimalle düşüyor
Vsync açık kalmış büyük ihtimalle ayarlardan dikey eşitlemeyi kapat ve fps sınırlamasını sınırsıza çek.
Bu FPS lobideyken ise normal ama oyuna girince düzelmiyorsa Craftrise deneyin.
çözdm sorunu arkadaslar tesekkürlertexture packten olabilir mi?
Rica ederim. Cevabım sorununu çözdü ise en iyi cevap seçebilir misin.çözdm sorunu arkadaslar tesekkürler