hocam beklentinize bağlı3200tl param var 550w platium Power Subbly'ım Var . Sizce Nasıl Bi Sistem Toplamalıyım Kasa'da Alacağım ışıklı olursa güzel olur
öncellikle Bir kere ALıp İlerde Hiç Para Yatırmayacağım Sisteme O Yüzden İleriye Dönük Olması Önemli Değil Benim İÇinhocam beklentinize bağlı
ben olsam apu alırdım ileriye dönük bir karar olur ama apu almayıp da ekran kartlı alırsanız ekran kartı için bütçeden kısmanız gerekir bu yüzden de parçalardan kısarsınız sonuç olarak ileriye dönük bir sistem alamazsınız
Anladım, bekleyip bütçeyi arttırma şansınız ve beklentileriniz?öncellikle Bir kere ALıp İlerde Hiç Para Yatırmayacağım Sisteme O Yüzden İleriye Dönük Olması Önemli Değil Benim İÇin
Malesef Bütçeyi Artırma Gibi Bir Durumum Yok . Beklentilerim Bütün Oyunları Kaldırsın 2200g cyberpunk 20 fps oynatıyor ve 2200g'li sistem 2700tlAnladım, bekleyip bütçeyi arttırma şansınız ve beklentileriniz?
Her oyunu kaldırsın mıMalesef Bütçeyi Artırma Gibi Bir Durumum Yok . Beklentilerim Bütün Oyunları Kaldırsın 2200g cyberpunk 20 fps oynatıyor ve 2200g'li sistem 2700tl
Bende Acaba Diyorum Bi 500TL Koyup En Fazla FPS Değeri Nekadar Yapabilirim Yani 500TL = En Fazla Kaç Fps Olur