~1 tllik termal macun iş görürmü?

Aranızda hiç profesyonel bir şekilde 1 TL yakınında termal macun kullanıp test eden varmı? Varsa aldığınız sonuçlar size hiç yoktan iyidir yada stok macundan iyidir dedirttimi?
knk 40tl ver doğru düzgün al iş görmez bu

Hangi İngilizce kelimeyi "İşlemci Pastası" olarak çevirdiler? :unsure:

Bu doğru değil, ısıyı ileten değerler farklılık gösteriyor.
Hocam demek istediğim ucuzu da iletiyor pahalısı da iletiyor. Niye bu kadar takıldınız?

Geçen 10 yıllık eski PCye bu macundan sürdüm. 5 liraya almıştım. 80-90 dereceleri görüyordu eski olduğu için macun falan da kalmamış haliyle. Şu an 60 derecelerde çalışıyor. Yani iş görüyor. Ha kendi bilgisayarımda kullanıyor muyum hayır. Eski PCler için idarelik kullanılabilir.

Bir gün test edip videosunu çeken yada sonuçları atan olursa memnun olur herkes varya
Kimse sistemini sokakta bulmadıki hocam benim 7 senelik lenovo y510p var ekran kartı gidik intel çöp kartı kaldı elimde genede sürmem 1 TL. Allah korusun işlemci açlıktan yanar.

Hocam demek istediğim ucuzu da iletiyor pahalısı da iletiyor. Niye bu kadar takıldınız?
Emin ol dediğin gibi olmuyor bizzat eski bilgisayarımda şahit oldum.
İşlemcimin ısısı stok fandaki macun ile gayet iyiydi ama bir kaç zaman sonra yenilemek için bilgisayarcıdan aldığım ucuz bir macun sürdüm ve işlemci ciddi şekilde ısınmaya başladı,kasaya dokununca bile fark ediyordum ısındığını.

Son düzenleme:
Aranızda hiç profesyonel bir şekilde 1 TL yakınında termal macun kullanıp test eden varmı? Varsa aldığınız sonuçlar size hiç yoktan iyidir yada stok macundan iyidir dedirttimi?
5 liraya bir tane almıştım, olmamasından iyidir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı kaçar ama şunuda ekleyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

^^
sanki macunsuz kullanmak daha iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957