Excalibur G900 Ucuzlar mı?

Dostum 1 saniye sonra ne olacağını bilmiyoruz 6 ay sonrası için ne olacağını söyleyen yuzde 99 sallıyordur.

Allah Bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amacım şuydu mesela mi nin çıkardığı her ürün sonra çok ucuzluyor markayı bilmediğim için sormak istedim
Peki dostum sıkıntı yok , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)

Allah Bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amacım şuydu mesela mi nin çıkardığı her ürün sonra çok ucuzluyor markayı bilmediğim için sormak istedim
o mantıkta düşebilir eger her sey olmasi gerektigi gibi giderse. yeni çıkan her sey eger kampanya vs yoksa pahalı oluyor. düşmesi daha yuksek ihtimal ama ortalik karisik oldugu icin yükselmesi de şaşirtmasin kkmseyi

Dostum 1 saniye sonra ne olacağını bilmiyoruz 6 ay sonrası için ne olacağını söyleyen yuzde 99 sallıyordur.
Borsacılar veya piyasayı yakından takip edenler genelde güzel tahminlerde bulunabiliyor. Fakat bu forumda öyle biri olduğunu sanmıyorum. Geçen güç dolar düşüyor diye konu açtılar dolar yükseldi.

Borsacılar veya piyasayı yakından takip edenler genelde güzel tahminlerde bulunabiliyor. Fakat bu forumda öyle biri olduğunu sanmıyorum. Geçen güç dolar düşüyor diye konu açtılar dolar yükseldi.
bence de öyle ama tahmin yapan borsacilarin da beklemediği olaylar oldugunda ki hep böyle oluyor bu sıralar olaylar değişiklik gosterebiliyor. uzun süreli tahmin bence onlar da yapamazlar çünkü her gun yeni bir gelişme oluyor .

Ne qolisi Alkol Bey

Geri