Ama hocam işlemcim çok sıcak yani bu sıcaklığı azaltmam lazım 40 dereceyi 1 saat önce1'e çekmenizle işlemcinin çalışmayı durdurması bir olur.
Önermiyorum.
Bilmiyorum hocam ben hiçbir şeyi ellemedim böyle oldu sadece bir ayar vardı onu oc yaptım sonra normale çektim ama v düşmediHocam Voltaj değeri sabit mi?
hocam 1'e çekilirse sıkıntı olmaz bende de aynı işlemci var 0.7-.09 araşı çalışıyor boşta1'e çekmenizle işlemcinin çalışmayı durdurması bir olur.
Önermiyorum.
1'e sabitlerse hep 1'de kalır. Oyuna girmesiyle işlemcinin durması bir olacaktır öyle bir durumda.hocam 1'e çekilirse sıkıntı olmaz bende de aynı işlemci var 0.7-.09 araşı çalışıyor boşta
Hocam nasıl çekeceğimi bilmiyorum yardım edinhocam 1'e çekilirse sıkıntı olmaz bende de aynı işlemci var 0.7-.09 araşı çalışıyor boşta
Hocam BİOS pilini söküp 5dk bekledikten sonra tekrar takıp sistemi çalıştırın belki voltajın düşmesini sağlayabilir.Bilmiyorum hocam ben hiçbir şeyi ellemedim böyle oldu sadece bir ayar vardı onu oc yaptım sonra normale çektim ama v düşmedi
Orası nerede hocamCPU CORE VOLTAGE kısımını , 1.1V veya 1.20-1.25V'a çek.
Bunu yapmalimiyimHocam BİOS pilini söküp 5dk bekledikten sonra tekrar takıp sistemi çalıştırın belki voltajın düşmesini sağlayabilir.
Hocam BİOS ayarları sıfırlanmış olur belki voltajı düzeltebilir.Orası nerede hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yapmalimiyim
F7'e bas, AI Tweaker bölümünde olur, anakartın ne?Orası nerede hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu yapmalimiyim
Alakası yok gene ofset voltajda kalır.Hocam BİOS ayarları sıfırlanmış olur belki voltajı düzeltebilir.