Jeff Bezos Uzaya Çıktı

NeeK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
Bugün akşam üzeri J.Bezos yanında 3 kişi ile beraber uzaya çıktı.Düşünüyorum arada bizim ülkedeki milyoner,milyarderlere bakıyorum yaptıkları tek şey TV ye program yapmak.Vizyon farkına bakar mısınız... Bizim ülkenin zenginlerinin uzaya çıkacak maddi gücü olmayabilir ama asıl vurgulamak istediğim vizyon farkı.Elon Musk ve Jeff Bezos dünya piyasasını ellerinin altına aldılar.

Ayrıca Jeff Bezos 10 dakikada uzaya gidip geldi ben 10 dakikada markete gidiyorum gelemiyorum.

10 dakika 20 saniyede çıktı ve geri geldi hocam 11 dakika değil.
(Kapsülden çıkışı saymıyorum orda çokta uzun olmasa da beklediler.)
Screenshot_1.png

Bugün akşam üzeri J.Bezos yanında 3 kişi ile beraber uzaya çıktı.Düşünüyorum arada bizim ülkedeki milyoner,milyarderlere bakıyorum yaptıkları tek şey TV ye program yapmak.Vizyon farkına bakar mısınız... Bizim ülkenin zenginlerinin uzaya çıkacak maddi gücü olmayabilir ama asıl vurgulamak istediğim vizyon farkı.Elon Musk ve Jeff Bezos dünya piyasasını ellerinin altına aldılar.

Ayrıca Jeff Bezos 10 dakikada uzaya gidip geldi ben 10 dakikada markete gidiyorum gelemiyorum.
2 dk çıkıp geliyom.

olm adam atmosferden çıkmadan geri geldi la

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Beyler bir dakka annem uydudan anten al dedi 10 dk ya geliyorum

E olm aynısını Orkun ışıtmak da yapmadı mı ne vizyon farkı. Gerek yok gündem olma çabaları vs vs. Ayrıca adam tabi elinin altına alacak adam mal varlığıyla ülke satın alır.

E olm aynısını Orkun ışıtmak da yapmadı mı ne vizyon farkı. Gerek yok gündem olma çabaları vs vs. Ayrıca adam tabi elinin altına alacak adam mal varlığıyla ülke satın alır.
Mal varlığını oturduğu yerden yapmadı herhalde.

10 dakika mı? Öyle zevki mi çıkar? Çıkacaksın, çayını koyacaksın, mangalını yakacaksın.

Keşke elonu'da alıp marsa gitse.
Yeter artık elondan bıktım.
Kripto paraları kendine göre manipüle ediyor artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Geri