RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,886
Sıvı soğutucu hariç iyi sistem.
Son düzenleme:
Hiç belli olmazDip yapmaz bu kadar kısa sürede düşmez.
Hiç belli olmaz değil bakır ve daha plakaların üretimi artmalı, zaten mining bitince yavaş yavaş düşecektir.Hiç belli olmaz
Niye ModArt kötü bir kanal mı?Bu bakmak lazım modart sistemi sonuçta bu kontrol edin
Rtx 30 serisi ve rx6000 serisinin üretimi artmaya başladıHiç belli olmaz değil bakır ve daha plakaların üretimi artmalı, zaten mining bitince yavaş yavaş düşecektir.
İşlemciyi zorlamak için testleri 4k da yapan bir kanalNiye ModArt kötü bir kanal mı?
Rtx 3070 almışken 1080p oynamayı düşünmüyorsun herhalde. Tabi ki 2k ve 4k da yapacak testleri.İşlemciyi zorlamak için testleri 4k da yapan bir kanal
İŞLEMCİYİ ZORLAMAK İÇİN yazmık arkadaş. Ayrıca 3070 2K-4K kartı bunu biliyoruz zaten. Gametech soğutmaları incelediği videoda 4K yerine 1080p yapsa işlemci ısısından dolayı oynayamayacaktı sanırım ondan 4K yaptı en azından ben böyle düşündüm.Rtx 3070 almışken 1080p oynamayı düşünmüyorsun herhalde. Tabi ki 2k ve 4k da yapacak testleri.
Diğer arkadaş gerekli açıklamayı yapmış zatenRtx 3070 almışken 1080p oynamayı düşünmüyorsun herhalde. Tabi ki 2k ve 4k da yapacak testleri.
Levon abiye olan kinini anladım dostum. Ben ne desem boş.İŞLEMCİYİ ZORLAMAK İÇİN yazmık arkadaş. Ayrıca 3070 2K-4K kartı bunu biliyoruz zaten. Gametech soğutmaları incelediği videoda 4K yerine 1080p yapsa işlemci ısısından dolayı oynayamayacaktı sanırım ondan 4K yaptı malum kanal.
Levon abine niye kin tutayım ki? Videolarını bizzat takip ediyorum zaten. Bir adam işini iyi yapıyorsa iyidir yapamıyorsa kötüdür. Başarısız bir video ve mantığı vardı o konuda. Tabii eleştirinin anlamı Türkçe de adam kötülemek olarak algılandığı için sanırım evet ne deseniz boş.Levon abiye olan kinini anladım dostum. Ben ne desem boş.
Videoda başarısız bir mantığı var diye sistemini eleştirmek neden peki?Levon abine niye kin tutayım ki? Videolarını bizzat takip ediyorum zaten. Bir adam işini iyi yapıyorsa iyidir yapamıyorsa kötüdür. Başarısız bir video ve mantığı vardı o konuda. Tabii eleştirinin anlamı Türkçe de adam kötülemek olarak algılandığı için sanırım evet ne deseniz boş.
Genelde sistemleri bana göre kötü oluyordu çünkü. Bu sistemde anakart düşük-orta kalitede sıvı soğutma da düşük kalitede mesela. RAM ise Orta. Ekran kartı iyi işlemci iyi kasa iyi psu orta.Videoda başarısız bir mantığı var diye sistemini eleştirmek neden peki?