Yurt Dışından PS5 Getirilse Sıkıntı Olur mu ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Seneye Almancı akrabalar geliyor büyük ihtimal bende seneye kadar para biriktirip yaz tatilinde çalışıp falan 5000 tl ye ps5 getirtmeyi düşünüyorum almanya da 500 euro galiba ps5 5000 tl ye geliyor o da ülkeye girişte bi sıkıntı çıkarmaz değil mi internetten araştırdığım kadarıyla bi sıkıntı olmuyor akrabalara aldırtıp gelince de parasını ödemeyi düşünüyorum ps5 seneye kadar kırılır mi sizce ps5 i kırıp bütün ps4 oyunlarını ve ps5 e çıkacak oyunları indirip oynamak istiyorum playstation falan çok sevmezdim normalde ama bilgisayar piyasası berbat hale geldi oyun oynamak için bilgisayar toplamak istesen en kötü 10k çıkması lazım onda da zaten yüksek ayarlarda 60 fps sabit bile vermiyor en azından playstation da oyunlar optimizasyonlu ve akıcı sizce getirtebilir miyim sıkııntı çıkar mi ve ps5 ne zamana kırılır

PS5 seneye kırılmaz. Beklemeyin hiç
Her hangi bir sıkıntı da yaşamazsınız. Sıkıntısız bir şekilde elinize gelir konsol.

Yanlarında 1 adet konsol getirme hakları var yani sıkıntı olmadan getirirler.

neden kırılmaz sizce ps3 ve ps4 tak diye kırılmıştı çıkar çıkmaz ps5 güvenliği çok mu sağlam
Ps3 tak diye kırılmamıştı.Hatta onun korumaları yüzünden bir sürü hack olayı yaşandı ve bir sürü oyuncunun hesap bilgileri çalındı.Ps4 hala güncelleme alan ve oyun çıkan bir cihaz onda da bazı sürümlerde crack kullanılabiliyor.Yani çıktığı gibi kırılma durumu yok.

ps5 de internet yok o yüzden kırılmaz varda aslında internet iyi değil

Seneye Almancı akrabalar geliyor büyük ihtimal bende seneye kadar para biriktirip yaz tatilinde çalışıp falan 5000 TL ye ps5 getirtmeyi düşünüyorum almanya da 500 euro galiba ps5 5000 TL ye geliyor o da ülkeye girişte bi sıkıntı çıkarmaz değil mi internetten araştırdığım kadarıyla bi sıkıntı olmuyor akrabalara aldırtıp gelince de parasını ödemeyi düşünüyorum ps5 seneye kadar kırılır mi sizce ps5 i kırıp bütün ps4 oyunlarını ve ps5 e çıkacak oyunları indirip oynamak istiyorum playstation falan çok sevmezdim normalde ama bilgisayar piyasası berbat hale geldi oyun oynamak için bilgisayar toplamak istesen en kötü 10k çıkması lazım onda da zaten yüksek ayarlarda 60 fps sabit bile vermiyor en azından playstation da oyunlar optimizasyonlu ve akıcı sizce getirtebilir miyim sıkııntı çıkar mi ve ps5 ne zamana kırılır
PS5'in kirilmasi icin onunde seneler var.
Daha PS4 bile yeni kirildi diye biliyorum.

Seneye Almancı akrabalar geliyor büyük ihtimal bende seneye kadar para biriktirip yaz tatilinde çalışıp falan 5000 TL ye ps5 getirtmeyi düşünüyorum almanya da 500 euro galiba ps5 5000 TL ye geliyor o da ülkeye girişte bi sıkıntı çıkarmaz değil mi internetten araştırdığım kadarıyla bi sıkıntı olmuyor akrabalara aldırtıp gelince de parasını ödemeyi düşünüyorum ps5 seneye kadar kırılır mi sizce ps5 i kırıp bütün ps4 oyunlarını ve ps5 e çıkacak oyunları indirip oynamak istiyorum playstation falan çok sevmezdim normalde ama bilgisayar piyasası berbat hale geldi oyun oynamak için bilgisayar toplamak istesen en kötü 10k çıkması lazım onda da zaten yüksek ayarlarda 60 fps sabit bile vermiyor en azından playstation da oyunlar optimizasyonlu ve akıcı sizce getirtebilir miyim sıkııntı çıkar mi ve ps5 ne zamana kırılır
Birden fazla olmadığı sürece sıkıntı yok

ben avustralyadan getirtmiştim ps4 pro 2tb glacier white. Sıkıntı olmadı.

neden kırılmaz sizce ps3 ve ps4 tak diye kırılmıştı çıkar çıkmaz ps5 güvenliği çok mu sağlam
Tak diye kırılmadı üzerinden uzun zaman geçti kırılması için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PS5'in kirilmasi icin onunde seneler var.
Daha PS4 bile yeni kirildi diye biliyorum.
Son sürümü yeni kırıldı yoksa eski sürümleri kırılalı çok oluyor.

Getirtme. Bunlar elektronik cihaz nasıl çıkacağını bilemezsin. ilerde bozulsa bile başın ağrır. Fiyatların düşmesini bekle burda. Sabır yani 😁

Geri