Sınırsız mptm fln var oyunda hesabı satıp gidip NBA oynamaya devam edeyim :dYapma Lütfen o oyundan uzak dur aileni batırırsın cs 1.6 ya go
Lütfen başlama kardeşim gözünü seveyim hayatının en büyük hatasını yaparsın cs 1.6 oynaDoğru adam silaha + basıyor bir mermiyle hs atıyo
Stok silahlar +6 fln zatende mpt +4 flneğer hesabında ki kullanacağın silahlar +6 üstü ise başlayabilirsin onun dışında paran varsa başlamalısın
Bataklık gibimi diyorsunLütfen başlama kardeşim gözünü seveyim hayatının en büyük hatasını yaparsın cs 1.6 oyna
Yok ya sınırsız mpt fln var oynayabilirim bencePara varsa oyna
aynen oyun eskisi gibi değil cs 1.6 nın yanına bile yaklaşamazStok silahlar +6 fln zatende mpt +4 fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bataklık gibimi diyorsun
sen bilirsin kullanacağın silahlar +6mış fena değilStok silahlar +6 fln zatende mpt +4 fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oynamaman hata hocamYok ya sınırsız mpt fln var oynayabilirim bence
Sınırsız silahım var bir tane oda mpt76 geri başlayayım o zaman biraz velet pataklarım :doyun P2W oyunu. eğer hesabında süresiz full artılı silahların varsa oynanır çünkü rakip kolay oluyor. eğer para yatırmamışsan gg oyunun toxic kitlesi veletler v.b nedenlerden dolayı kanser olursun.
Çoğunda +7 full var oynanmıyor bi bakim dedim daha beter olmuş.Yok ya sınırsız mpt fln var oynayabilirim bence
Mcde oynuyorum sınırsız mptli fln hesap var başlarım heraldeZenginsen evet. Yoksa MC oyna
Ne oyuna +7 mi gelmişÇoğunda +7 full var oynanmıyor bi bakim dedim daha beter olmuş.