Valorant hesaba özel bug !

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
720
Şaka değil oyun dosyalarıyla alakası yok resmen hesaba özel bug var. Tespit edebildiğim buglar;
1- Lightwave (bir önceki battlepass) skininin kırmızı siyah versiyonu bende siyah yeşil
2- Chate mesajlar çok geç gidiyor. Surrender oylaması falan gitmiyor.
3- Yere düşen silahlar bazen gözükmüyor
Ve ilginç kısmı şu; farklı pcde benim hesapla girince pc sahibinin hiç yaşamadığı buglar bunlar. Bana çok saçma geliyor. Başkalarının yaşamdaığı sadece benim yaşadığım buglar keşfetmeye devam ediyorum hala :/

Şu iki olay oyunu bırakmadan önce bende de vardı
Peki oyun dosyalarının bozulması eksikliği değil de sadece hesabın içinde bulunana bir bug olması çok saçma değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu kapatıp, yeniden girince düzeliyor.
İnfo yazamıyorsun o maç, kapatıp açınca düzelse ne olacak

Peki oyun dosyalarının bozulması eksikliği değil de sadece hesabın içinde bulunana bir bug olması çok saçma değil mi?

İnfo yazamıyorsun o maç, kapatıp açınca düzelse ne olacak
Anında alt+f4 yapıp, yeniden girince düzeliyor. Üstelik attığı maks ceza 2dk.

dosya tc de dosya attım yapıştırıyom bulmuyo burdan tıklarsam olur sandım olmadı
Yanlış atıyorsun ondan bekle düzeltmeye çalışayım

dosya tc de dosya attım yapıştırıyom bulmuyo burdan tıklarsam olur sandım olmadı

Dosya bulunamadı diyor ama düzelttim.

1- Lightwave (bir önceki battlepass) skininin kırmızı siyah versiyonu bende siyah yeşil
ASKJDNJAKNSJKNFS
Kanka o bug değil oyunun grafik ayarlarıyla ilgili bir şey.
Bir ara optimizasyon yapacağız dediler de karakterlerin el animasyonlarında takılma vs. oldu ya işte o ara geldi bu olay. Grafiği ortaya bile çeksen düzeliyor bu olay, hesaba göre değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,025
Üyeler
200,275
Son üye
themdtr

Geri