Öneri Türk Telekom Taahhüt Cayma Bedeli

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

Aen Saevherne
80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
30,784
Arkadaşlar, benim önerim taahhütlü internet paketlerini almamanız olur. Sizi, kendilerine bağımlı ediyorlar.
Şu an "Türk Telekom" kullanıyorum, 24 ay taahhütlü idi. Neredeyse 12 ayı gitti, verdiği hıza göre çok pahalı.
Eğer iptal edersem ne kadar ceza ödemem gerektiğini öğrenmek istedim, ardından müşteri hizmetlerini aradım.
Eğer şimdi iptal edersem vereceğim ceza 958 TL imiş, ondan sonra şöyle bir soru sordum:
"Diyelim ki taahhüt bitmeden 1 hafta önce iptal ettim, yine 958 TL mi ödeyeceğim?" şöyle dedi:
"Hayır, taahhüt süresi azaldıkça ödediğiniz ceza fiyatı azalır ve o güne göre fiyat verilir."
Yani şu an 12 ay bitmesine rağmen eğer çıkarsam 958 TL ceza ödeyeceğim. Yazık cidden.

Son düzenleme:
Ceza ödemekten kurtulmanın yolu basit.. Türknet'e geçince türknet taahhüt yırtma bedelini ödüyor. Hem Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı olan TürkNet'e geçmiş oluyorsunuz hem de taahhüt kota vs. saçma sapan şeylerden kurtuluyorsunuz.

Arkadaşlar benim önerim size taahhütlü internetleri almamanız olur, fiyatları daha pahalı ve sizi kendine bağımlı ediyorlar. Şuan Türk Telekom kullanıyorum 24 ay taahhütlü idi 12 ayı gitti. Fiyatına göre verdiği hızdan memnun olmadığım için taahhüt süresi bitmeden iptal edersem ne kadar ceza ödemem gerektiğini öğrenmek istedim. Müşteri hizmetlerini aradım ve şunu öğrendim. Eğer şimdi iptal edersem vereceğim ceza 958 TL imiş. Ondan sonra şöyle bir soru sordum "Diyelim ki taahhüt bitmeden 1 hafta önce iptal ettim yine 958 TL mi ödeyeceğim?" şöyle dedi "Hayır, taahhüt süresi azaldıkça ödediğiniz ceza fiyatı azalır ve o güne göre fiyat verilir." Yani şuan 12 ay bitmesine rağmen eğer çıkarsam 950 TL ceza ödeyeceğim. Yani buradan anlaşılıyor ki direk bağladığınız gibi çıkmak isterseniz 1800-2000 TL civarı ceza ödeyeceksiniz. Haberiniz olsun.
merhabalar hocam 4 kattdayım telefonum çekmiyor türk telekom hattım 2 defa telefon değiştirdim en sonunda bazitasyon yok dediler müşteri hizmetleri 5 defa şikayet oluşturdular btk başvurduk daha aynı reklama para veriyorlar 81 il miş güya üst kattda telefon çekmiyor cimere yazdık bakalım nolcak müşteri hizmetleri yüzüme kapattı ağzıma geleni saydım en sonunda

Ceza ödemekten kurtulmanın yolu basit.. Türknet'e geçince türknet taahhüt yırtma bedelini ödüyor. Hem Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı olan TürkNet'e geçmiş oluyorsunuz hem de taahhüt kota vs. saçma sapan şeylerden kurtuluyorsunuz.
Kota bende de yok zaten, artık çoğu pakette yok. Geçti AKN devri. Taahhütü ise ödemiyor, dikkatli bakarsanız sitesinde taahhüt bedelinizin 120 TL'ye kadar ödüyoruz diyor. 2000 TL'ye kadar çıkıyor cayma bedeli 120 TL'sini ödese ne olur? :D

Kota bende de yok zaten, artık çoğu pakette yok. Geçti AKN devri. Taahhütü ise ödemiyor, dikkatli bakarsanız sitesinde taahhüt bedelinizin 120 TL'ye kadar ödüyoruz diyor. 2000 TL'ye kadar çıkıyor cayma bedeli 120 TL'sini ödese ne olur? :D
Superonline 400TL ödemişti. :D 200TL de biz ödedik geçtik.

merhabalar hocam 4 kattdayım telefonum çekmiyor türk telekom hattım 2 defa telefon değiştirdim en sonunda bazitasyon yok dediler müşteri hizmetleri 5 defa şikayet oluşturdular btk başvurduk daha aynı reklama para veriyorlar 81 il miş güya üst kattda telefon çekmiyor cimere yazdık bakalım nolcak müşteri hizmetleri yüzüme kapattı ağzıma geleni saydım en sonunda
Hocam onun için baz istasyonu lazım, adamların yapacağı bir şey yok. Bizim eve yakın baz istasyonu yok 4.5 G ile 5-7 mbps alıyorum. Bizim okulda ise baz istasyonu çok yakın aynı interneti bizim okulda test ediyorum 4.5G ile 70 mbps civarı alıyor :D

Hocam onun için baz istasyonu lazım, adamların yapacağı bir şey yok. Bizim eve yakın baz istasyonu yok 4.5 G ile 5-7 mbps alıyorum. Bizim okulda ise baz istasyonu çok yakın aynı interneti bizim okulda test ediyorum 4.5G ile 70 mbps civarı alıyor :D
Delircem hocam vodafone çekiyor türk telekom çekmiyor bakmıyorlar cayma bedeli 600 lira :(

Delircem hocam vodafone çekiyor türk telekom çekmiyor bakmıyorlar cayma bedeli 600 lira :(
Ben Türk Telekom'dan gayet memnunum telefonda fakat aynı şeyi ev internetinde diyemem.

Son düzenleme:
Turktelekom ve cayma bedeli arkadasin esin dostun vardir illaki ikametgah edresini fiber olan biyere tasi veyada turktelekomun olmadigi bi yere sonuc olarak altyapisi olmadigi icin ucretsiz olarak iptal edecekler 😂😂😂😂

Turktelekom ve cayma bedeli arkadasin esin dostun vardir illaki ikametgah edresini fiber olan biyere tasi veyada turktelekomun olmadigi bi yere sonuc olarak altyapisi olmadigi icin ucretsiz olarak iptal edecekler 😂😂😂😂
Ne alaka? Ben zaten şu an fiber kullanıyorum, adamların altyapısının olmadığı yere geçsem bile iptal ettiğim için ceza alacaklar? :D

Son düzenleme:
Ne alaka? Ben zaten şuan fiber kullanıyorum, adamların altyapısının olmadığı yere geçsem bile iptal ettiğim için ceza alacaklar ?:D
Oturduğun yeri türktelekom altyapısı olmayan bir yere getirirsen (taşınmış gibi görünmek yani) bedava çıkabiliyorsun diye hatırlıyorum.

Geri