Ramlere virüs bulaşır mı ?

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar , eski pcme virüs bulaşıp ekran kartımı öldürdü -mining virüsü olduğunu düşünüyorum- ve üstünden baya bir zaman geçti şu anda başka bir kasa kullanıyorum eski kasamdaki ramleri buna takmak ve güçlendirmek istiyorum. Yani sorum şu eski ramlerimde virüs olma ihtimali var mı ? bu pcyide öldürmek istemiyorum.

sanmıyorum rame bulaşabileceğini

Yeni kasandaki ramlar ile uyumlu mu diğer kasadakiler? Uyumluysa bir şey olmaz ram ile kazılan mining görmedim daha

Merhabalar , eski pcme virüs bulaşıp ekran kartımı öldürdü -mining virüsü olduğunu düşünüyorum- ve üstünden baya bir zaman geçti şu anda başka bir kasa kullanıyorum eski kasamdaki ramleri buna takmak ve güçlendirmek istiyorum. Yani sorum şu eski ramlerimde virüs olma ihtimali var mı ? bu pcyide öldürmek istemiyorum.
Bulaşsa bile bilgisayarı kapatırsan virüs diye bir şey kalmaz.

RAM'deki veriler anlıktır yani vürüs bulaşsa bile etkisi olmaz, HDD-SSD'ye bulaşınca rame dfe bulaşıyor.

Şöyle düşün bir durak da koronalı biri var bu virüs, durak ise RAM, ram içindeki kapasitör ve transistör kapısının açıldığını yani koronalı insanıon otobüse bindiğini ve gittiğini düşünemlim, gittiğinde ramin transistör ve kapasitör kapısı kapanıyor yani gidiyor.

Bulaşır HDD'ye bulaşırsa veya SSD'ye ama şifreleme ve yapısından dolayı hiç bir etkisi olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,512
Üyeler
197,487
Son üye
Kemikestt
Geri