Gigabayt aorus M2 alınır mı ?

Peki tam 150 TL ye varmı ? Birde klavye arıyorum ikisi için bütçem 450 TL
Bu ikiliyi öneririm.

Bu ikiliyi öneririm.
MX518'in yüzeyi parlak. Çok terletecektir ve claw için uygun değil.

Ağırlıklı valorant oynicam.
Mekanik zorunlu ise;
(İndirimi takip edin ara sıra 170-200 TL oluyor.)
Gaming Gecesi'nde Gamepower Calypso 300 TL civarına düşüyor, bakılabilir.
Membrane;

Şahsen ben böyle yapardım;
Veya
]https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/

Mekanik zorunlu ise;
(İndirimi takip edin ara sıra 170-200 TL oluyor.)
Gaming Gecesi'nde Gamepower Calypso 300 TL civarına düşüyor, bakılabilir.
Membrane;

Şahsen ben böyle yapardım;
Veya
]https://www.itopya.com/philips-spk8401b-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/
Hepsiburada indirimi var 50 TL visa karta özel 200 e alırım viper mini yi.

MX518'in yüzeyi parlak. Çok terletecektir ve claw için uygun değil.
Çoğu mouse'ta claw,palm ve fingertip tutuşu yapılabilir,burada önemli olan elinin büyüklüğü.
Konu sahibinin elinin büyüklüğüne ve tutuşa uygun bir mouse mx518.
Terletme olayında haklı olabilirsiniz,konu sahibi bu konuda takıntılı biriyse delikli mouse öneririm.

Çoğu mouse'ta claw,palm ve fingertip tutuşu yapılabilir,burada önemli olan elinin büyüklüğü.
Konu sahibinin elinin büyüklüğüne ve tutuşa uygun bir mouse mx518.
Terletme olayında haklı olabilirsiniz,konu sahibi bu konuda takıntılı biriyse delikli mouse öneririm.
Skatezi iyi değil, kablosu plastik ve ayrıca çok ağır bir fare. Herkes her tutuş şeklini yapamıyor. Mesela ben palm tutamıyorum hiçbir farede.

Skatezi iyi değil, kablosu plastik ve ayrıca çok ağır bir fare. Herkes her tutuş şeklini yapamıyor. Mesela ben palm tutamıyorum hiçbir farede.
Bende her farede palm tutabiliyorum garip,muhtemelen dediğim gibi elinizin boyutundan kaynaklı olabilir.
Mx 518'e gelirsek ise skatezlerin kalınlığı ve kalitesi iyi sayılır.
Ayrıca mouse'un ağırlığı 100 gram şahsen ağırlığı gayet iyi ve dengeli bir mouse.
Plastik kablo eksi sayılır ama bu fiyata baktığımızda çok normal.
@Mehmet Yılmaz incelemişti mouse'u konusuna bakabilirsin.
Klavye olarakta Gametech black rider red switch öneririm,bu fiyata Content red switch sunuyor ve malzeme kalitesi de iyi.

Son düzenleme:
Bende her farede palm tutabiliyorum garip,muhtemelen dediğim gibi elinizin boyutundan kaynaklı olabilir.
Mx 518'e gelirsek ise skatezlerin kalınlığı ve kalitesi iyi.
Ayrıca mouse'un ağırlığı 100 gram şahsen ağırlığı gayet iyi ve dengeli bir mouse.
Plastik kablo eksi sayılır ama bu fiyata baktığımızda çok normal.
@Mehmet Yılmaz incelemişti mouse'u konusuna bakabilirsin.
Klavye olarakta Gametech black rider red switch öneririm,bu fiyata Content red switch sunuyor ve malzeme kalitesi de iyi.
100 gram günümüzdeki farelere bakacaksak olursak ağır sayılır. Artık 37 gramlık fareler bile üretiliyor piyasa da. Skatez kalınlığı demişsin fakat kayması hiç iyi değil. %100 PTFE skatez kullanılmamış, normal teflon oranı düşük düz skatez kullanılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri