BBL 0-2 BJK Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ?

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Bence bbl bu maçta çok dalgındı bjk çok silah ucu gösterdi ve çok hata yaptı ama bbl hiçbirine tepki veremedi ve bjk takımı çok beraber oynadılar her iki maçtada tacoNe mvp oldu gayet güzel oynadı yani aslana tacoNe jetti kalın geldi eğer bbl birazdaha odaklanabilseydi sonuç farklı olabilirdi harbiden çok amatör hatalar yaptılar legoo aimDLL özellikle gereksiz savunmada entrylere çıktılar ve saldırıda ise çoğu yeri kontrol etmeden girmeye çalıştılar acaba sizin maçla alakalı düşünceleriniz neler ?
Maç İstatistikleri
1.maç
Ekran Alıntısı.PNG

2.maç
Ekran Alıntısı.PNG

Çok net söylüyorum BBL çok kötü oynadı hak etmediler.
LB'i hak ediyorlar.
Evet bu maç kötü oynadılar ama ilk maçtan sonra psikolojik olarak toparlanamadılar bence ve bootcampte çok oyuncu değişikliği yapmalarınında biraz etkisi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BBL takımının eski kaptanı

Evet bu maç kötü oynadılar ama ilk maçtan sonra psikolojik olarak toparlanamadılar bence ve bootcampte çok oyuncu değişikliği yapmalarınında biraz etkisi var
Bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
Yine aynı şekilde oynadılar sadece LEGO vardı Fred yerine.

BootCamp işi fasa fiso adamlar kendileri paylaşım yapıyo turnuvaya hazlık yapıcaklarına eğleniyorlar kısacası bbl den bir şey olmaz kero mesela gitmesinlazım espor yönetimi de değişmesi lazım mesela şükrü, kemal bunların takıma tek faydası host ve maddi durum gördünü tecone reisi adam her maç 28, 29 vurdu.

BootCamp işi fasa fiso adamlar kendileri paylaşım yapıyo turnuvaya hazlık yapıcaklarına eğleniyorlar kısacası bbl den bir şey olmaz kero mesela gitmesinlazım espor yönetimi de değişmesi lazım mesela şükrü, kemal bunların takıma tek faydası host ve maddi durum gördünü tecone reisi adam her maç 28, 29 vurdu.
evet bbl in yönetimi çok gevşek biraz sıkmaları lazım kero aim olarak iyi ama maçlarda kendini bir türlü gösteremiyor eğer bbl in yönetiminde değişiklik olursa birşeyler yola girer gibi fireflux mesela çok sıkı çalıştılar çok kısa sürede bbl gibi bir güce sahip oldular.
Taraf tutmak gibi olmasın ama bu maçı çok bekliyordum Aslanm4shadow ile tacoNe yi karşılaştıran çok kişi vardı bence onlarada bir cevap oldu : )

legoo sage alsa
kero sova alsa en azından 1 map alırlardı :D

Açıkcası BBL'de bulunan arkadaşlık ortamının profesyonel kısmı yok ettiğini ve tamamen bu yüzden ciddiyetsizlik ve focus eksikliği hissediyorum takımda.

Geri