Úrsula Corberó
80+ Bronze
Bu arada aimdll yakında giderse şaşırmam.gais takımı çok iyi etmeye çalışıyor takım çok salıyor bence o takımda gaisin zaten hakkı yeniyor
Bu arada aimdll yakında giderse şaşırmam.gais takımı çok iyi etmeye çalışıyor takım çok salıyor bence o takımda gaisin zaten hakkı yeniyor
tabi hüngür hüngür ağlıyom sanada helal ama tüm hataları gördün koçu kovdun 5 oyuncuyu kovdun ferite yazda alsın seni dream team kur biSilver çok la demirim ben ve her turnuvada bbl balonu patladı yazıyorum peki sen her maç sonu ağlıyormusun yenilgiden sonra.
Silver analizi bu kadar oluyor tabiAslan ecoları avlar , AimDLL adam baitler , muj overpeek atar ,kero 1 el vurur 5 el yatar ,LEGO yayıncı değil miydi ?
iletişim kopukluğunu bilemeyiz ama odak problemi kesinlikle vardı dediğin gibi.BBL ya ağır sattı, ya da tam anlamıyla odaklanmadılar. Belki de iletişim kopukluğu oldu, ama ben BBL'den bu kadar düşük performans beklemezdim. İki takımın da eline sağlık, kazanan BJK, kaybeden BBL oldu. Her iki takımın da yolu açık olsun.
Aynen öyle, ama olan oldu. Her iki takım için de tekrardan hayırlısı neyse o olsun diyorum.iletişim kopukluğunu bilemeyiz ama odak problemi kesinlikle vardı dediğin gibi.
Öyle yapanlar tamamı ile toxic olup bronz silver rank arasında gezen insanlar takmıyorum onları sadece öyle insanlar için üzülüyorum.Aynen öyle, ama olan oldu. Her iki takım için de tekrardan hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Hala BBL kaybetti diye balon, çöp vb... söylemler diyenler var. Onlara da buradan selam olsun.
Hocam ben turnuva yayınını izlerken chat'i kapatıyorum, böylece ne sinir oluyorum, ne de izleyesim kaçıyor. Tavsiye ederim.Öyle yapanlar tamamı ile toxic olup bronz silver rank arasında gezen insanlar takmıyorum onları sadece öyle insanlar için üzülüyorum.
Csgoda sangal kitlesi valorantta bbl kitlesi toxiclic seviyeleri aynı hepsini amerikaya salsak amerikayı bile çökertirler xdHocam ben turnuva yayınını izlerken chat'i kapatıyorum, böylece ne sinir oluyorum, ne de izleyesim kaçıyor. Tavsiye ederim.
Vallahi öyle, boşverin ya. Chati gizleyin rahatça izleyin. Yoksa istemsizce ana avrat demeden küfür edesiniz geliyor.Csgoda sangal kitlesi valorantta bbl kitlesi toxiclic seviyeleri aynı hepsini amerikaya salsak amerikayı bile çökertirler xd