Neler Yeni

BBL 0-2 BJK Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ?

Úrsula Corberó

80+ Bronze

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,243
İsim
1
Silver çok la demirim ben ve her turnuvada bbl balonu patladı yazıyorum peki sen her maç sonu ağlıyormusun yenilgiden sonra.
tabi hüngür hüngür ağlıyom sanada helal ama tüm hataları gördün koçu kovdun 5 oyuncuyu kovdun ferite yazda alsın seni dream team kur bi

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
BBL ya ağır sattı, ya da tam anlamıyla odaklanmadılar. Belki de iletişim kopukluğu oldu, ama ben BBL'den bu kadar düşük performans beklemezdim. İki takımın da eline sağlık, kazanan BJK, kaybeden BBL oldu. Her iki takımın da yolu açık olsun.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
BBL ya ağır sattı, ya da tam anlamıyla odaklanmadılar. Belki de iletişim kopukluğu oldu, ama ben BBL'den bu kadar düşük performans beklemezdim. İki takımın da eline sağlık, kazanan BJK, kaybeden BBL oldu. Her iki takımın da yolu açık olsun.
iletişim kopukluğunu bilemeyiz ama odak problemi kesinlikle vardı dediğin gibi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
iletişim kopukluğunu bilemeyiz ama odak problemi kesinlikle vardı dediğin gibi.
Aynen öyle, ama olan oldu. Her iki takım için de tekrardan hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Hala BBL kaybetti diye balon, çöp vb... söylemler diyenler var. Onlara da buradan selam olsun. :D

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Aynen öyle, ama olan oldu. Her iki takım için de tekrardan hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Hala BBL kaybetti diye balon, çöp vb... söylemler diyenler var. Onlara da buradan selam olsun. :D
Öyle yapanlar tamamı ile toxic olup bronz silver rank arasında gezen insanlar takmıyorum onları sadece öyle insanlar için üzülüyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Öyle yapanlar tamamı ile toxic olup bronz silver rank arasında gezen insanlar takmıyorum onları sadece öyle insanlar için üzülüyorum.
Hocam ben turnuva yayınını izlerken chat'i kapatıyorum, böylece ne sinir oluyorum, ne de izleyesim kaçıyor. Tavsiye ederim.

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Hocam ben turnuva yayınını izlerken chat'i kapatıyorum, böylece ne sinir oluyorum, ne de izleyesim kaçıyor. Tavsiye ederim.
Csgoda sangal kitlesi valorantta bbl kitlesi toxiclic seviyeleri aynı hepsini amerikaya salsak amerikayı bile çökertirler xd

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Csgoda sangal kitlesi valorantta bbl kitlesi toxiclic seviyeleri aynı hepsini amerikaya salsak amerikayı bile çökertirler xd
Vallahi öyle, boşverin ya. Chati gizleyin rahatça izleyin. Yoksa istemsizce ana avrat demeden küfür edesiniz geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,728
Üyeler
165,882
Son üye
Clawe
Top Bottom