15 Yıldır Yatan Araca Ne Yapılmalıdır?

Hocam o arabaya deli para verirler.
Birde YouTube de ünlü olursa Doğan Kabak vs vs o zaman güzel para kazanırsınız.
ben parasında değilim hocam arabayıda babam yaymak istemiyor gizli kalsın istiyor hatta şöyle diyim babam arabanın 15 yıldır saklı olduğunu biliyor ama bana daha söyleyeli 1 yıl oldu

evet

hocamda herkes araba milyon eder diyorda yani bence çok para etmez gibime geliyor vede hocam 2004 model son çıkan e220 den internette 1995 modeli var bu w211 kasa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam hocam cansın teşekkürler.
Ben 250 bin sandım
Harbiden 250 km de ise bir resim atar mısın çok merak ettim de .
Arabayı çıkardığınız yere geri koyun mümkünse

rahat rahat sürdük sıkıntısı yokdu yazdığınız şeylere bakıp yapmaya çalışacagız sağolun cansın

hocam vede bu kasalar 1995 model var internettede w116 kasa olan ama anlamadım herhalde bu araç dünyada az var çünkü araç w211 kasa ve 2004 model biz babamla şaşırdık zaten herhalde bunlar son çıkanlardan
Amerikada antika diye bakıyorlar o türden bir arabaya bence bakımını falan çok iyi yapın bebek gibi bakın derim arabaya milyonlar ediyor diye biliyorum .

Ben 250 bin sandım
dr hocam babanneim sitesinin önünde arabanın resmini çekmiştim dıştan on gösterebilirim araba şuan yanıımızda değil

Hocam eminmiyiz 250 km de olduğuna.Dedeniz sıfırmı almıştı arabayı.Çünkü 250 km çok az bir km.

Ben 250 bin sandım
resmi başa koydum herkes bakabilir yeni çekilmiş fotoğraftır

Hocam eminmiyiz 250 km de olduğuna.Dedeniz sıfırmı almıştı arabayı.Çünkü 250 km çok az bir km.
evet hocam adapazarına gidip geldi hocam mil fln değil

resmi başa koydum herkes bakabilir yeni çekilmiş fotoğraftır

evet hocam adapazarına gidip geldi hocam mil fln değil
Anladım hocam araç çok iyi dayımda var aynısından tabi bu kadar az km değil fakat şuanlık değeri baya yüksek yani sizin aracın.

Anladım hocam araç çok iyi dayımda var aynısından tabi bu kadar az km değil fakat şuanlık değeri baya yüksek yani sizin aracın.
evet araç çok iyi bizim şuan kendimizin mercedes c180 avantgard var 2002 model 150 binde yani bu arabaya bile satılıkta 150 binde bulması zor

merhabalar az önce 15 yıldır yatan vefat eden dedemin arabasını garajdan çıkardık araç 250 km de dedem vefat edince kullanmak yerine hatırası olsun diye garajda sakladık aracı açtıgımızda tertemizdi ilk olarak kaptunu açıp yeni akü taktık araca azda olsa bezin koyduk ve tek marşta çalıştı şimdi biz çalıştıgı için bi yarım saat beklettik sonra sürdük arkadaşlar yarın yağını değiştirecegiz sizce gerek varmı yani bilmiyorum 15 yıldır yatan araca ne yapmalıyız biz direk sürmekle hatamı ettik. ?
Tüm yağları filtreleri değiştirin. Uzun süredir yattığı için yağ kayganlık özelliğini yitirmiştir. Allah rahmet eylesin amcamıza...

Geri