emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhabalar ben mekanik klavye istiyorum ve indirimde olursa sevinirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Bundan önce 4 kere klavye konusu açmışsın hocam. Sence de biraz fazla değil mi ?Herkese merhabalar ben mekanik klavye istiyorum ve indirimde olursa sevinirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Aynen de cevap gelmiyor o yüzden yani ne önerirsin banaBundan önce 4 kere klavye konusu açmışsın hocam. Sence de biraz fazla değil mi ?
Şey yapabiliyorsan hocam, konunun sağ üst kısımlarında yenile yükselt gibi bir seçenek olacak konunu en üste alıyor. İndirimlerle birlikte 350 liraya g918 almıştım memnunum, ilklerde tel sesi vardı biraz su an yok. Hepsiburada da kampanyaları bekleyip alabilirsinAynen de cevap gelmiyor o yüzden yani ne önerirsin bana
Bu nasıldır redragon usasŞey yapabiliyorsan hocam, konunun sağ üst kısımlarında yenile yükselt gibi bir seçenek olacak konunu en üste alıyor. İndirimlerle birlikte 350 liraya g918 almıştım memnunum, ilklerde tel sesi vardı biraz su an yok. Hepsiburada da kampanyaları bekleyip alabilirsin
Hp omen encoder öneririm. Hepsiburada da 580 TLAynen de cevap gelmiyor o yüzden yani ne önerirsin bana
Katılıyorum.Omen Encoder al geç, biraz daha fazla vererek tabii.
@DOGANALPASLAN
forum.donanimarsivi.com
Onun sanırım üzerinde usb var değilmi güzel klavye mekanik değilmiHp omen encoder öneririm. Hepsiburada da 580 TL
Daha önce deneyimlemedim, yanlış bilgi vermek istemem.Bu nasıldır redragon usas
AnladımDaha önce deneyimlemedim, yanlış bilgi vermek istemem.