Cherry Mx Brown switch var mekanik üstünde USB varmıydı hatırlıyamadımOnun sanırım üzerinde usb var değilmi güzel klavye mekanik değilmi
Cherry Mx Brown switch var mekanik üstünde USB varmıydı hatırlıyamadımOnun sanırım üzerinde usb var değilmi güzel klavye mekanik değilmi
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...xyIr-NGtL_BOkSJ20peJKDZa9xTVUiARoC-coQAvD_BwE bu cherry mx brown.Cherry Mx Brown switch var mekanik üstünde USB varmıydı hatırlıyamadım
Hayır yok.Cherry Mx Brown switch var mekanik üstünde USB varmıydı hatırlıyamadım
Omen Encoder al geç, biraz daha fazla vererek tabii.
@DOGANALPASLAN
Bana numlocku olmayan önerebilirmisin varmıdır 500tl üstü olsun 100tl kampanyadan faydalanacağımHayır yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca hepsiburada'da 500 TL üzeri alışverişe 100 TL hepsipapel kampanyası başlamışkesinlikle bu klavye alınır.
Yazılanları okumadan öneriyorsun knk numlocksuz varmıdır?
Valla hocam numlocksuz hiiiç araştırmadım sıfır bilgiyim.Bana numlocku olmayan önerebilirmisin varmıdır 500tl üstü olsun 100tl kampanyadan faydalanacağım![]()
Nasıl kampanyadan yararlanacagım bilgin var mıHayır yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca hepsiburada'da 500 TL üzeri alışverişe 100 TL hepsipapel kampanyası başlamışkesinlikle bu klavye alınır.
Elektronik ürünler geçersiz diye gördümValla hocam numlocksuz hiiiç araştırmadım sıfır bilgiyim.
Evet, red switch.Onun sanırım üzerinde usb var değilmi güzel klavye mekanik değilmi
Redragon usas ı duydun mu hiçEvet, red switch.