15 Yıldır Yatan Araca Ne Yapılmalıdır?

merhabalar az önce 15 yıldır yatan vefat eden dedemin arabasını garajdan çıkardık araç 250 km de dedem vefat edince kullanmak yerine hatırası olsun diye garajda sakladık aracı açtıgımızda tertemizdi ilk olarak kaptunu açıp yeni akü taktık araca azda olsa bezin koyduk ve tek marşta çalıştı şimdi biz çalıştıgı için bi yarım saat beklettik sonra sürdük arkadaşlar yarın yağını değiştirecegiz sizce gerek varmı yani bilmiyorum 15 yıldır yatan araca ne yapmalıyız biz direk sürmekle hatamı ettik. ?
https://www.youtube.com/channel/UCHLeANrhVQ13NhpAia5tdJw

Bence bu kanal ile iletişime geçin hocam. KM cimrileri diye serisi var. O seriye damga vurabilir araç.

hocam 5 kere dedim araç gizli kalcak araç dediğim gibi babam bile bu arabanın bana yattıgını 1 yıl önce söyledi :D bende size yagı değişmelimi ne yapılmalı dedim o yüzden hiç bir yere iletişime geçmeyecegiz
Siz o arabayı temizleyin çıkardığınız yere geri koyun.
250 km diyorsun hiç bir şey değil. 150 200 tl'lik masraftan kaçmayın çekiciyle götürün
Arabayı yürütmezdim dahi.
Geri kapatacaksanız koltuklara falan bez at
Arabayı sehpaya kaldırıp bırakın birde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye dersen bir süre sonra tüm yük amortisörlere bindiği için patlıyor kendiliğinden
Ön takımda da masraf çıkartmasın sana

Siz o arabayı temizleyin çıkardığınız yere geri koyun.
250 km diyorsun hiç bir şey değil. 150 200 TL'lik masraftan kaçmayın çekiciyle götürün
Arabayı yürütmezdim dahi.
Geri kapatacaksanız koltuklara falan bez at
Arabayı sehpaya kaldırıp bırakın birde

Niye dersen bir süre sonra tüm yük amortisörlere bindiği için patlıyor kendiliğinden
Ön takımda da masraf çıkartmasın sana
Sizin meslek nedir hocam ?

Sizin meslek nedir hocam ?
Babam 87 den beri kaportacı
Ben daha çok motora ilgi saldığım için motora bakıyorum. 4 5 senedir de yazın çalışıyorum.
20li yaşlarda değilim . Kendi yerimiz olduğu için rahatım hemde

merhabalar az önce 15 yıldır yatan vefat eden dedemin arabasını garajdan çıkardık araç 250 km de dedem vefat edince kullanmak yerine hatırası olsun diye garajda sakladık aracı açtıgımızda tertemizdi ilk olarak kaptunu açıp yeni akü taktık araca azda olsa bezin koyduk ve tek marşta çalıştı şimdi biz çalıştıgı için bi yarım saat beklettik sonra sürdük arkadaşlar yarın yağını değiştirecegiz sizce gerek varmı yani bilmiyorum 15 yıldır yatan araca ne yapmalıyız biz direk sürmekle hatamı ettik. ?
Yağını degistirirken yag filtresini de temizleyin 250km de aracta yag filtresini temizlemek yeterli olur değiştirdikten sonra hava filtresini kontrol edin klimayi temizletin ve rodajini da düzgün bir şekilde yapın yağ eskimistir ama biraz kullanmaktan zarar gelmez ama rodajda olduğu icin mumkun olan en kisa sure de degistirin

bu araba 250 km 😱
temizleyip güzel bir bakım yaparsanız çok iyi fiyata gider.
paraya ihtiyacınız yoksa keyfini çıkarın derim

vay be milletin dedesine bak

rahat rahat sürdük sıkıntısı yokdu yazdığınız şeylere bakıp yapmaya çalışacagız sağolun cansın

hocam vede bu kasalar 1995 model var internettede w116 kasa olan ama anlamadım herhalde bu araç dünyada az var çünkü araç w211 kasa ve 2004 model biz babamla şaşırdık zaten herhalde bunlar son çıkanlardan
Dogan kabak anlatiyordu

Yağını degistirirken yag filtresini de temizleyin 250km de aracta yag filtresini temizlemek yeterli olur değiştirdikten sonra hava filtresini kontrol edin klimayi temizletin ve rodajini da düzgün bir şekilde yapın yağ eskimistir ama biraz kullanmaktan zarar gelmez ama rodajda olduğu icin mumkun olan en kisa sure de degistirin
Uğraşmay gerek yok
Filtreyi değiştie gitsin zaten ahım şahım pahalı bir şey değil
Hava filtresine hava tutun yeter zaten yatmış araba içine toz dahi girmemiştir

Uğraşmay gerek yok
Filtreyi değiştie gitsin zaten ahım şahım pahalı bir şey değil
Hava filtresine hava tutun yeter zaten yatmış araba içine toz dahi girmemiştir
Sizin dediginiz de dogru hocam ama fazla butce ayirmak istemiyorlarsa dedigim iyi olur

Benim dedem= 280.000 KM 1997 model L200 🙊
Deden mi l200 🤨

Geri