Saz akordu hakkinda sorum

Fatih24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
2,090
Yeni aldigim icin suan akortsuz sazim ben de youtubedan nasil akort ederim diye arattim bi videoya baktim.adamin dedigi Uygulamayi da indirdim (pro guitar tuner adi)
Aciyorum uygulamayi gitar cikiyor enstruman degistirmeme izin vermiyor. Bilgisi olan yardim edebilir mi.
Akort hakkinda bilgim var zaten gitar caliyorum ama baglamayi bilmiyorum

Yeni aldigim icin suan akortsuz sazim ben de youtubedan nasil akort ederim diye arattim bi videoya baktim.adamin dedigi Uygulamayi da indirdim (pro guitar tuner adi)
Aciyorum uygulamayi gitar cikiyor enstruman degistirmeme izin vermiyor. Bilgisi olan yardim edebilir mi.
Akort hakkinda bilgim var zaten gitar caliyorum ama baglamayi bilmiyorum
Daha güzel bir uygulama var adı
Da tuner çok daha basit ve kolay attım viddeodan bakıp basitçe yapabilirsin eğer yeni başladıysan telleri çok sıkma kopar.

Ben kullanmayacam zaten sazi hediye aldim. Denerim birazdan tesekkurler cevap icin
Sana tavsiyem belediylerin kültürsnat merkezlerindeki kurslara gitmen inan saz çalınça çoğu enstrümanı çalabiliyorsun piyano gitar vs

Sana tavsiyem belediylerin kültürsnat merkezlerindeki kurslara gitmen inan saz çalınça çoğu enstrümanı çalabiliyorsun piyano gitar vs
Yok hocam hediye aldigim kisi biliyor zaten calmayi. Bir de gitar calinca da cogu enstrumana elin yatkin oluyor

En alt tel RE
Orta tel SOL
En üst tel LA olacak.

Ntrack Akor Aleti uygulamasını indirin ,o uygulamada notalar Latince.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,869
Üyeler
174,023
Son üye
Ahmet Karagöz
Geri