Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,822
Palm kullanıyorum elim normalden biraz daha küçük sağlağım hangi modeli önerirsiniz?
model d nin minus versiyonu var büyük mouse da kullanmışlığım var model d bana da daha yakın geliyoreliniz kücükse model o daha iyi olur
pardon model o yazmısım model d yazıcaktım d nin kucuklugu daha cok isinize gelir hangi oyunları oynuyorsunuz baska mouseta onerebilirimmodel d nin minus versiyonu var büyük mouse da kullanmışlığım var model d bana da daha yakın geliyor
fps hikayeli oynuyorum ekstra olarak minecraft ne bulursam sistemin kaldırdığı oynuyorum diyebilirimpardon model o yazmısım model d yazıcaktım d nin kucuklugu daha cok isinize gelir hangi oyunları oynuyorsunuz baska mouseta onerebilirim
fps icin glorius almanız mantıklı olur gule gule kullanınfps hikayeli oynuyorum ekstra olarak minecraft ne bulursam sistemin kaldırdığı oynuyorum diyebilirim![]()
model d ye daha büyük diyorlarpardon model o yazmısım model d yazıcaktım d nin kucuklugu daha cok isinize gelir hangi oyunları oynuyorsunuz baska mouseta onerebilirim
teşekkürler ben de geldikten 1 hafta sonra inceleme sözü veriyim o zamanfps icin glorius almanız mantıklı olur gule gule kullanın