FPS oyunları oynuyorum , tuşlara çok hızlı basmam gerekiyor ve bazen algılamıyor saniyeler çok önemli oluyor agresif oynayan biriyim.Oyun için mi istiyorsun? Oyun içinse hangi tür oyunları oynuyorsun?
Farede parmak destekli olan bir model biliyormusunuz elim büyük ve serçe parmağım masaya sürtüyor.![]()
Gigabyte Aorus M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte Aorus M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
GAMETECH VENOM Blue Mavi Switch Türkçe Q Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
GAMETECH VENOM Blue Mavi Switch Türkçe Q Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GAMETECH VENOM Blue Mavi Switch Türkçe Q Pro Gaming Oyuncu Mekanik Klavye incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
O fiyatlara parmak destekli olan güzel bir mouse yok diye biliyorum.FPS oyunları oynuyorum , tuşlara çok hızlı basmam gerekiyor ve bazen algılamıyor saniyeler çok önemli oluyor agresif oynayan biriyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farede parmak destekli olan bir model biliyormusunuz elim büyük ve serçe parmağım masaya sürtüyor.
Klavye olarak'da daha önce hiç klavye almadım başka kullanmadım şuankinde bilek desteği var bilek desteksizi rahatsız eder mi? endişeliyim
Evet hocam ben kullanıyordum fiyatına göre iyi bir ürün.
sen bir daha öneri yapmaLogitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.tr
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Rampage Kb-r88 Gamezone Yarı Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r88 Gamezone Yarı Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
G102 önerenler bir bitmediniz...Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.tr
Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, LIGHTSYNC RGB Aydınlatma, 8.000 DPI, 6 Programlanabilir Tuş, Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Rampage Kb-r88 Gamezone Yarı Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r88 Gamezone Yarı Mekanik Rgb Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neden Dostum ?sen bir daha öneri yapma
çok kötü ürünlerNeden Dostum ?