8. Sınıfa geçtim tıp istiyorum

Madyum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Ben çocukluğumdan beri doktor olmak istiyorum. Tıp kazanmak için çalışıyorum. Tıp kazanmak için nasıl çalışabilirim ve günde ne kadar çalışmam gerek. Sizce şimdi düzenli olarak çalışmaya başlasam ilerde rahat eder miyim ? Yoksa son yıllarda mı çalışmam gerek ? Bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Son olarak 30bin derece ile tıp fakültesiyle ilk 2bin arasında ne gibi farklar var ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂

Ben çocukluğumdan beri doktor olmak istiyorum. Tıp kazanmak için çalışıyorum. Tıp kazanmak için nasıl çalışabilirim ve günde ne kadar çalışmam gerek. Sizce şimdi düzenli olarak çalışmaya başlasam ilerde rahat eder miyim ? Yoksa son yıllarda mı çalışmam gerek ? Bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Son olarak 30bin derece ile tıp fakültesiyle ilk 2bin arasında ne gibi farklar var ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙂
Tıptan önce lgs'ye odaklansan daha iyi olur bence

her şey düzenli çalışmaya bağlı olan bir şey. Düzenli olarak çalışırsan her türlü yaparsın.

Daha ortaokuldasın ne dokturluhu
Hedefim doktorluk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tıptan önce lgs'ye odaklansan daha iyi olur bence
Ona çalışıyorum zaten şuanda.

her şey düzenli çalışmaya bağlı olan bir şey. Düzenli olarak çalışırsan her türlü yaparsın.
Pardon yanlış emojiyi atım

Hedefim doktorluk.

O zaman şuanda çalıştığın şeye odaklan şimdiden tutar mı tutmaz şu kadar hatayla girerim derdine düşme sınava girmeden önce daha 4 senen var

Daha ortaokulu bitirmeden böyle bir şey düşünmeniz biraz garip, umarım lisedeki dersleri gördükten sonra da aynı düşünceye sahip olabilirsin.

İyi bir yüzdelik dilim ile iyi bir özel fen lisesine girersen rahat edersin bence.

Hedefim doktorluk.

Şu an düzenli çalışarak lgs ye hazırlan. Sınavlardan yüksek not almaya bak.

Şu an düzenli çalışarak lgs ye hazırlan. Sınavlardan yüksek not almaya bak.
Peki ben 7. Sınıfın 2. Döneminin ortalarından berri lgs matematiğe çalışıyorum ortalama günde 3 saat(bazen 4.30 saate çıkıyor) Ve matematikte zor kaynakları çözebiliyorum ama herkes diyor ki şimdiden çalışırsan lgsye sonradan baygınlık gelir. Sizce uzun süredir lgsye çalışmam yanlış mıydı ?

9-10 normal çalış 11 de sık 12 de tryhard çalış kapasite varsa ve düzenli çalışma ile olur

Düzenli derken günde 4 veya 5 saat olur mu ?
oha la 9 10 da tadını çıkar ilk başta zorlancan kesin 1. sınavlara kadar günlük 3 saat filan bak lisenin zorluguna alış zaten 1. sınavda boşlarsan 20-30 puan dalgası yüzüne vurur 1. sınavları atlat günde 2 saat iyi 11 de 5-6 12 de ne kadar zaman var o kadar çalışma var

Sen bi lgs ye gir sonra tıp istersin ve ya hâlen istermisin bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,095
Üyeler
188,033
Son üye
MahmutTuncer8368
Geri