Isınmıyorsa şu an bir problem olmaz.Esi bir işlemciye sahibim ısınma yok 2.91 ghz den 3.11 ghz yaptım yüzde %7 overclock bi zararı olur mu
Isı değerlerini herhangi bir yazılımdan ölçün.Yükte Hemen 90'a Fırlamıyorsa Sorun Olmaz.Ancak yetersiz bir anakartınız varsa sorun çıkarabilir.Esi bir işlemciye sahibim ısınma yok 2.91 ghz den 3.11 ghz yaptım yüzde %7 overclock bi zararı olur mu
AMD athlon x2 245 2.9ghzİşlemci modeli ?
hwmonitör le ölçüyorum boşta 32 33 arası hepIsı değerlerini herhangi bir yazılımdan ölçün.Yükte Hemen 90'a Fırlamıyorsa Sorun Olmaz.Ancak yetersiz bir anakartınız varsa sorun çıkarabilir.
Boştaki değer önemsiz yükteki değer lazım bize.AMD athlon x2 245 2.9ghz
anakart asustek M2N68-AM SE2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hwmonitör le ölçüyorum boşta 32 33 arası hep
tamam bi lole girip deniyimBoştaki değer önemsiz yükteki değer lazım bize.
Yok,İşlemciye bilerek yük bindiren programlar var onları deneyin.tamam bi lole girip deniyim
tamamdır deniyorumocct ile işlemciyi stress testine sokmayı deneyin yük altında sıcaklık değerlerini en iyi şekilde ölçmüş olursunuz
ne yapmam lazım uzun veri seti yapıp diğerleri otomatikte mi kalsınocct ile işlemciyi stress testine sokmayı deneyin yük altında sıcaklık değerlerini en iyi şekilde ölçmüş olursunuz
5 dk yaptım en fazla 44 derece oldu 43.5 ila 44 derece arası değişti sürekliocct ile işlemciyi stress testine sokmayı deneyin yük altında sıcaklık değerlerini en iyi şekilde ölçmüş olursunuz
5dk test ettim max 44 derece oldu bir anda artma olmadı yavaş yavaş arttıStabil çalışıyorsa sorun yok.
İşlemci stabilite testleri var oradan test yap.5dk test ettim max 44 derece oldu bir anda artma olmadı yavaş yavaş arttı