Yardım R5 3500x vs r5 3600 vs r7 2700x

Tamam dostum sana göre i3 9100F in bike mükemmel OC performansı var tamam. AMD zaten çöp ya AMD ye kim bakar. O yüzden şuan Intel beyaz bayrak çekti AMD le dalga geçiyor zaten. O yüzden teknolojide AMD den geri kaldıkları için ağlıyor Intel. Senle daha fazla konuşamicam olmuşşun bir Intel fanboy u.
adam bildiği şeyleri söylüyor bu da senin zoruna mı gidiyor dostum ? hemen olayı intel fanboyluğuna çeviriyorsunuz her fırsatta amd önerip intelin yüzüne bile bakmayıp donanım arşivi videosunu atlaya atlaya izleyip sonra burda höm donanım arşivi öntölö kötö dedi ö zömön kötö diyip intel işlemci bile önermiyorsunuz halbuki 2 işlemci arasında (bu konu hakkında konuşmuyorum) en güçlüsü intel hemen amd daha iyi mörüq diyorsunuz bu şimdi fanboyluk değilde ne ki ? İntel pentium adlı kişi SDN FORUM @VECTORRR bakabilirsinz

3600 ile 3500x oyun içi yakın performans sergilerler. Ama renderda 3600 tokatlar. Yani oyun indirirken 3600'ün faydası görülür.

adam bildiği şeyleri söylüyor bu da senin zoruna mı gidiyor dostum ? hemen olayı Intel fanboyluğuna çeviriyorsunuz her fırsatta AMD önerip intelin yüzüne bile bakmayıp donanım arşivi videosunu atlaya atlaya izleyip sonra burda höm donanım arşivi öntölö kötö dedi ö zömön kötö diyip Intel işlemci bile önermiyorsunuz halbuki 2 işlemci arasında (bu konu hakkında konuşmuyorum) en güçlüsü Intel hemen AMD daha iyi mörüq diyorsunuz bu şimdi fanboyluk değilde ne ki ? İntel pentium adlı kişi SDN FORUM @VECTORRR bakabilirsinz

Konuyu hortlattığın için saol öncelikle :), intelin 9. Nesil işlemcilerine bakar isek fiyatını hak eden işlemciler değiller 3. Nesil Ryzenlar daha uygun fiyata daha çok performans vermekte bu bir gerçek artıdan @intel pentium da artık 10. Nesil intelleri yani "çok çekirdekli" modelleri önermekte. Burada bir intel sevdalası olucaksa en başında ben gelirim ama intel hata yaparsa en güzel laf sokanlardan ve ezenlerden biri de ben olurum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Konuyu hortlattığın için saol öncelikle :), intelin 9. Nesil işlemcilerine bakar isek fiyatını hak eden işlemciler değiller 3. Nesil Ryzenlar daha uygun fiyata daha çok performans vermekte bu bir gerçek artıdan @Intel pentium da artık 10. Nesil intelleri yani "çok çekirdekli" modelleri önermekte. Burada bir Intel sevdalası olucaksa en başında ben gelirim ama Intel hata yaparsa en güzel laf sokanlardan ve ezenlerden biri de ben olurum.
sen niye illaki 9.nesile çektin ki işlemciyi ? belki 10.nesilden bahsediyorum :D

sen niye illaki 9.nesile çektin ki işlemciyi ? belki 10.nesilden bahsediyorum :D

Konuyu hortlattın dedim ya, bu konu tartışılırken 10. nesil ortalıkta yoktu, 9. nesil vardı :).

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,102
Üyeler
194,138
Son üye
Enes_gdm
Geri