-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
Sorun bu da g3 kasam var sata veri kablosunu taktım ama sata güç kablosunu bulamıyorum anakart kutusundan 2 kablo çıktı birini taktım diğeri ne anlamadım
Bu iki vidayı sökünHocam kırmızıya alsanız olur mu sökeceğim yeri Alıntıyı görüntüle
Hocam Yan kapağa monte edilmiş 2 tane vida var onları sökün.Tam burası mı
Hocam kırmızıya alsanız olur mu sökeceğim yeriHocam Yan kapağa monte edilmiş 2 tane vida var onları sökün.
Hocam kırmızıya alsanız olur mu sökeceğim yeri Alıntıyı görüntüle
Bu iki vidayı sökünHocam kırmızıya alsanız olur mu sökeceğim yeri Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler ama ben buradan nasıl bulacağım aradığım kabloyu neye benziyor ve ne taraflarda olurBu iki vidayı sökün
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Söktükten sonra işaretli yerden kendinize doğru çekin çıkacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bu olabilir miŞöyle bir kablo olması gerek işaretli olan
Alıntıyı görüntüle
Evet o.Bu olabilir mi
Ne kadar uzundur dediğim gibi hemen diski sıfırlayıp çıkaracağım yerine takmakla uğraşmayayım diyorum çok teşekkürler ayrıcaEvet o.![]()
Kendinize doğru yavaşça çekin kasanın arka kapağını kapatmadan takın oradan. Bir sorun olmaz.Ne kadar uzundur dediğim gibi hemen diski sıfırlayıp çıkaracağım yerine takmakla uğraşmayayım diyorum çok teşekkürler ayrıca
Çok çok teşekkürler çektim şimdş hepsini 4 giriş çıktı sağ olunKendinize doğru yavaşça çekin kasanın arka kapağını kapatmadan takın oradan. Bir sorun olmaz.
Sorun olmaz.Çok çok teşekkürler çektim şimdş hepsini 4 giriş çıktı sağ olun
Hocam daha sonra hdd takarken uğraşmamak için kabloyu ekran kartı güç kablosunun girdiği yerden içeri atsam olur mu?
@Windows 11 aşığıyım