KaganKK06
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 6,898
Şaka gibi işler yapıyorlar ya.Bu sefer bulamadım link bulabilen atarsa herkes için iyi olur.Matematiğin güler yüzü Mustafa hocamız youtubede paylaşmış 170 e düşürülecek diye cidden adamları deli ediyorlar ya şaka gibi böyle bir şey yapılabilir mi ya sayısalda 400k kişi barajı geçmiş geçsin 400k kişi arasından seçecekle ben 295k sıralama yaptım bunu söyleyebilirim tercihlerime 230k lardan başlayacaktım 400k kişi geçtiğinden şimdi bu beceriksiz insanlar puanı düşürüp daha fazla kişinin kazanmasını sağlayacak yapmasın biz köpek gibi çalışmışız boru gibi yaptığınız sınavda sınırı geçmişiz bunlarda geçememiş şimdi geçenler geçmeyen arasında ne fark olacak bu kadar saçma işler var ki dayanamıyorum artık.Amcamlarda diyor ki git rte üniversitesine oradaki hocalar en iyisi diyor ben üniversite okumamış birisinin adına yapılmış ünicersiteye niye gidiyim ya zaten gitmemde onların kızıra lady olduğununda parayı basıp hukuk okutacaklar.Sınırı azaltsın adamlarını yerleştirsin bu kadar kolay mı ya??!