Laptop boşta 50 derece

Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar asus bilgisayarım var yaklaşık 6-7 ay önce aldım. İlk aldığım zamanlar gayet soğuk çalışıyordu. Fakat şimdi boşta 50 derece. Acaba bu bilgisayarda oyun oynadığım için mi oldu diye düşündüm çünkü ilk zamanlar oyun oynamıyordum son 2 aydır falan oynuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar asus bilgisayarım var yaklaşık 6-7 ay önce aldım. İlk aldığım zamanlar gayet soğuk çalışıyordu. Fakat şimdi boşta 50 derece. Acaba bu bilgisayarda oyun oynadığım için mi oldu diye düşündüm çünkü ilk zamanlar oyun oynamıyordum son 2 aydır falan oynuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
ilk başlarda sıcaklığına bakmış mıydın peki 50 pek fazla gelmedi bana

Gayet normal ama model belirtseniz keske.

Laptop için 50 derce çok ta kötü değil normal bence.

Boşta derecesi pekte önemli değil, yük altında kaç derece? Artı olarak bence boştayken 50 derece abartılacak bir derece değil. Genelde laptoplar boştayken 43-51 arası gezer boştayken.

Asus X515JF​

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk başlarda sıcaklığına bakmış mıydın peki 50 pek fazla gelmedi bana
Bilmiyorum ama 30-40 vardır o zamanlar.

Laptoplar ısını normal.
Boştaki sıcaklık çok önemli değil yükte ne kadar onu söyler misin
Dead by daylight oynarken mesela en fazla 85 falan oluyor o sorunu da soğutucu ile çözüyorum.

Asus X515JF​

Bilmiyorum ama 30-40 vardır o zamanlar.

Dead by daylight oynarken mesela en fazla 85 falan oluyor o sorunu da soğutucu ile çözüyorum.
Tahminen konusuyorsunuz. Yük altindayken sıcaklık değerlerini kontrol edin. Boştayken normal yani 50 derece

Geri