Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,946
Tamam sorun yok eger 85 size göre fazla ise laptop soğutucusu ile kullanın 80 civarina inerYok eminim yük altında en fazla 85.
Tamam sorun yok eger 85 size göre fazla ise laptop soğutucusu ile kullanın 80 civarina inerYok eminim yük altında en fazla 85.
50 gayet normal Antartikada yaşamıyorsanArkadaşlar asus bilgisayarım var yaklaşık 6-7 ay önce aldım. İlk aldığım zamanlar gayet soğuk çalışıyordu. Fakat şimdi boşta 50 derece. Acaba bu bilgisayarda oyun oynadığım için mi oldu diye düşündüm çünkü ilk zamanlar oyun oynamıyordum son 2 aydır falan oynuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Max 90-95 olmali 100 civarina ulasirsa sıkıntı var demektirLaptop için yük altında sıcaklık değeri maksimum kaç olmalı
80-90 civarı iyidir yani?Max 90-95 olmali 100 civarina ulasirsa sıkıntı var demektir
Bu hava da normal.Arkadaşlar asus bilgisayarım var yaklaşık 6-7 ay önce aldım. İlk aldığım zamanlar gayet soğuk çalışıyordu. Fakat şimdi boşta 50 derece. Acaba bu bilgisayarda oyun oynadığım için mi oldu diye düşündüm çünkü ilk zamanlar oyun oynamıyordum son 2 aydır falan oynuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.