- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 31,876
Farklı bir modem ile denediniz mi ?müşteri hizmetleri de aynısını dedi ama onda bir kaç gün önce aramıştım o zaman ise hattınız kopma sorunları var demişti
Farklı bir modem ile denediniz mi ?müşteri hizmetleri de aynısını dedi ama onda bir kaç gün önce aramıştım o zaman ise hattınız kopma sorunları var demişti
Bilmiyorum hiç denemedim.deneyecektim fakat modem bulamadım. Türktelekom ana hizmet binasına modemi götürsem ilgilenirler mi ?
anladım. fakat ekipler geldiğinde "hattınız 50mbs kaldırmıyor 35 mbs ye düşürmeniz lazım" dedi hatta cihazdan bir sayı gösterdi 49 lu bir sayı yazıyordu. "Şuan 50 mbs yi zorluyor ondan hızınız düşüyor" diyordu.Bilmiyorum hiç denemedim.
Hattınız değerlerde 76 mbps hızı destekliyor. Bir ihtimal bina içi kablo tesisatınızda sorun olabilir.anladım. fakat ekipler geldiğinde "hattınız 50mbs kaldırmıyor 35 mbs ye düşürmeniz lazım" dedi hatta cihazdan bir sayı gösterdi 49 lu bir sayı yazıyordu. "Şuan 50 mbs yi zorluyor ondan hızınız düşüyor" diyordu.
olabilir çünkü kablolar çok eski. Bu kablolarını benim mi değiştirmem gerekiyor yoksa turktelekoma değiştirir mi ?Hattınız değerlerde 76 mbps hızı destekliyor. Bir ihtimal bina içi kablo tesisatınızda sorun olabilir.
Türk telekomun değiştirdiğini görmedim. Elektrikçi çağırıp siz değiştiriyorsunuz.olabilir çünkü kablolar çok eski. Bu kablolarını benim mi değiştirmem gerekiyor yoksa turktelekoma değiştirir mi ?
Cat 6 kablo almanız gerekiyor.peki hangi kablodan almam gerekiyor öneriniz var mı ?
Öncelikle ufak bir yorumlama yapalım.@alpolojix hocam bi zahmet sizde bakarsanız