İnternet hızım sürekli düşüyor

Bilmiyorum hiç denemedim.
anladım. fakat ekipler geldiğinde "hattınız 50mbs kaldırmıyor 35 mbs ye düşürmeniz lazım" dedi hatta cihazdan bir sayı gösterdi 49 lu bir sayı yazıyordu. "Şuan 50 mbs yi zorluyor ondan hızınız düşüyor" diyordu.

anladım. fakat ekipler geldiğinde "hattınız 50mbs kaldırmıyor 35 mbs ye düşürmeniz lazım" dedi hatta cihazdan bir sayı gösterdi 49 lu bir sayı yazıyordu. "Şuan 50 mbs yi zorluyor ondan hızınız düşüyor" diyordu.
Hattınız değerlerde 76 mbps hızı destekliyor. Bir ihtimal bina içi kablo tesisatınızda sorun olabilir.

Hattınız değerlerde 76 mbps hızı destekliyor. Bir ihtimal bina içi kablo tesisatınızda sorun olabilir.
olabilir çünkü kablolar çok eski. Bu kablolarını benim mi değiştirmem gerekiyor yoksa turktelekoma değiştirir mi ?

olabilir çünkü kablolar çok eski. Bu kablolarını benim mi değiştirmem gerekiyor yoksa turktelekoma değiştirir mi ?
Türk telekomun değiştirdiğini görmedim. Elektrikçi çağırıp siz değiştiriyorsunuz.

@alpolojix hocam bi zahmet sizde bakarsanız
Öncelikle ufak bir yorumlama yapalım.
3 saat boyunca çalışan bir hat olduğunu düşünürsek ki yazıyor.
Hat zayıflaması özellikle upload tarafında çok fazla.
Modem arayüz çevirisi çok kötü, bazı şeyleri anlayamadım.
SNR da biraz daha fazla olabilirdi, bana düşük geldi.

Gelelim asıl olaya, 3 saat çalışan bir hat için 277.727 CRC o kadar fazla ki anlatamam.
Gerçekten aşırı fazla CRC hatası alıyorsunuz ve sizin hattınızı etkileyen şeyin çoğunlukla bu olduğunu düşünüyorum.

TT müşterisiyseniz kopma ile ilgili bir arıza kaydı açın, ekip geldiğinde kablonuzu gösterin, ek bağlantıları vb. bir incelesinler.

Gerçekten hattınızda çok fazla CRC var ve büyük oranda bunun etkilediğini düşünüyorum.
Onun dışında diğer değerler umursanmayabilir ama hat zayıflamanız da var biraz.

@alpolojix hocam benim değerler nasıl?
Ekran Görüntüsü (59).png

Geri