Lawrence
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekip geldi. kabloya bir cihaz bağladı ve 49 lu bir sayı çıktı hattınız 50mbs kaldırmıyor dedi yani modeme 50 mbs hız gelmiyor hızınızı 35 mbs ye düşürmeniz lazım dediÖncelikle ufak bir yorumlama yapalım.
3 saat boyunca çalışan bir hat olduğunu düşünürsek ki yazıyor.
Hat zayıflaması özellikle upload tarafında çok fazla.
Modem arayüz çevirisi çok kötü, bazı şeyleri anlayamadım.
SNR da biraz daha fazla olabilirdi, bana düşük geldi.
Gelelim asıl olaya, 3 saat çalışan bir hat için 277.727 CRC o kadar fazla ki anlatamam.
Gerçekten aşırı fazla CRC hatası alıyorsunuz ve sizin hattınızı etkileyen şeyin çoğunlukla bu olduğunu düşünüyorum.
TT müşterisiyseniz kopma ile ilgili bir arıza kaydı açın, ekip geldiğinde kablonuzu gösterin, ek bağlantıları vb. bir incelesinler.
Gerçekten hattınızda çok fazla CRC var ve büyük oranda bunun etkilediğini düşünüyorum.
Onun dışında diğer değerler umursanmayabilir ama hat zayıflamanız da var biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve de CRC nedir hocam anlayabileceğim bir dilde anlatır mısınız.Öncelikle ufak bir yorumlama yapalım.
3 saat boyunca çalışan bir hat olduğunu düşünürsek ki yazıyor.
Hat zayıflaması özellikle upload tarafında çok fazla.
Modem arayüz çevirisi çok kötü, bazı şeyleri anlayamadım.
SNR da biraz daha fazla olabilirdi, bana düşük geldi.
Gelelim asıl olaya, 3 saat çalışan bir hat için 277.727 CRC o kadar fazla ki anlatamam.
Gerçekten aşırı fazla CRC hatası alıyorsunuz ve sizin hattınızı etkileyen şeyin çoğunlukla bu olduğunu düşünüyorum.
TT müşterisiyseniz kopma ile ilgili bir arıza kaydı açın, ekip geldiğinde kablonuzu gösterin, ek bağlantıları vb. bir incelesinler.
Gerçekten hattınızda çok fazla CRC var ve büyük oranda bunun etkilediğini düşünüyorum.
Onun dışında diğer değerler umursanmayabilir ama hat zayıflamanız da var biraz.