70 - 80₺ RGB Mouse Önerisi

Pek iyi bir mouse değil. CS:GO tarzı oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ani reflekslerde yanlış komutlar uygulayabilir mouse.

bu mouseleri en iyiden kötüye sıralayabilir misin 5 mouse arasında kaldım ama en sevdiğim sonuncu

bu mouseleri en iyiden kötüye sıralayabilir misin 5 mouse arasında kaldım ama en sevdiğim sonuncu
Mouse'ler hakkında adam akıllı bilgi verilmemiş. Inca'da verilmiş fakat pek iyi bi' mouse değil.

Mouse'ler hakkında adam akıllı bilgi verilmemiş. Inca'da verilmiş fakat pek iyi bi' mouse değil.
trendyoldan almayı planlıyorum trendyol hesabımda biraz bakiye var üstüne tamalıyacağım trendyol sitesine kısa bir göz atıp seçebilir misin benim için

Hiçbiri alınmaz şu an bu 50TL ye bu ürün resmen bedava buradan alın.

trendyoldan almayı planlıyorum trendyol hesabımda biraz bakiye var üstüne tamalıyacağım trendyol sitesine kısa bir göz atıp seçebilir misin benim için
Trendyol bakiyeniz ile birlikte toplam ne kadar bütçeniz oluyor?

80₺ - 85₺
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o attığım linkteki inca markalı mousenin rgb sini çok beğendim ve mousenin kendi uygulaması varsa daha iyi olur dragon center gibi
Trendyoldan alınabilecek tek mouse tahminimce bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,357
Üyeler
190,737
Son üye
EmreDemirFE
Geri