Wraith Mouse Önerisi

ATK A9 Ultimate tavsiye edebilirim. 800mah batarya ile uzun süre götürür, hissiyatı da güzel. Kutu içeriği de dolu, yedek skatez grip tape var. Ama bu mouse da Bluetooth yok diğerleri gibi bilgin olsun. Saf oyun odaklı çıkarılmış. 8k da destekliyor. Pc kötüyse bile 2k felan fazlasıyla işini görür bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATK A9 Ultimate tavsiye edebilirim. 800mah batarya ile uzun süre götürür, hissiyatı da güzel. Kutu içeriği de dolu, yedek skatez grip tape var. Ama bu mouse da Bluetooth yok diğerleri gibi bilgin olsun. Saf oyun odaklı çıkarılmış. 8k da destekliyor. Pc kötüyse bile 2k felan fazlasıyla işini görür bence.
Ayrıca bu modelin TR de videolu incelemesi yok. Eski A9 Ultranın gelişmiş versiyonu. Hem batarya daha yüksek hem kullanılan kontrolcü daha iyi A9 Ultradan. Yazılımı da güzel. Gündelik, oyun, rekabetçi olarak 3 kademeli ayarlanabiliyor. Gündelik ve oyunda batarya süresi 500+ saatlerde. En yüksek moda çekince mouse max performans çalışıyor, sürekli veri gönderiyor. (8k nın haricinde bu ayar) Bu durumdan 100 saate düşüyor direkt. Her türlü ihtiyacını karşılar o yüzden. Aşırı tepkisel istersen max ayara alırsın. Bu arada diğer iki ayarda da tepkisellik gayet okey. Max ayar biraz işin suyunu çıkarmak gibi oluyor. Şahsen ben fark edemedim. Orta moda aldım. Hem batarya uzun hem de oyun modu.

Son düzenleme:
Forumdaki wraithle ilgili konulara bakmayı unutma

Merhabalar bir mouse almak istiyorum ama fiyatları çok uçuk duruyor 5000 TL vermeye değer mi ki? Şuan da bende deathadder essential var mouse öneriniz varsa çok iyi olur

W1in kutu içeriği çok daha iyi diyebilirim, ek olarak malzeme kalitesi ve performansıda baya tatmin edici. İçinden 2 adet batarya çıkıyor yani uzun süre şarjada takmazsın. Mousepad olarak bu seçimler iyi olacaktır hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri