40 derece altı işte ne güzelŞu son zamanlarda, oyuna girdiğimde GPU sıcaklığının 40 dereceyi zar zor geçtiğini ve onunla birlikte FPS'in de çok düşük olduğunu fark ettim. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu, Ekran Kartım: GT730 4GB DDR3.
40 derece altı işte ne güzelŞu son zamanlarda, oyuna girdiğimde GPU sıcaklığının 40 dereceyi zar zor geçtiğini ve onunla birlikte FPS'in de çok düşük olduğunu fark ettim. Önceden böyle bir sıkıntım yoktu, Ekran Kartım: GT730 4GB DDR3.
Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Plan Ayarlarını Değiştir > Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir > İşlemci Güç Yönetimi > En Yüksek İşlemci DurumuNasıl yapacağım adım adım yazar mısınız?
Bu şekilde ise tam güçte çalışıyor olması lazım dostum. Oyun içi afterburner değerlerini de paylaşırsan çok iyi olur.
Şimdi orada yer alan işlemci gücünü %80 yapın. Çünkü işlemci %100 kullanımda neredeyse. Çok ısındığından kaynaklı muhtelemen. En yüksek işlemci durumunu kısıtlayarak bu sorunun önüne bir ihtimal geçebilirsiniz.paylaştım
Dostum çok afedersin cpu ile gpu kısmını karıştırmışım. O yüzden bu dediğim sende bir işe yaramayabilir. Çok ısınan ve %100'e varan ekran kartın. Soğutmasıyla alakalı bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.Şimdi orada yer alan işlemci gücünü %80 yapın. Çünkü işlemci %100 kullanımda neredeyse. Çok ısındığından kaynaklı muhtelemen. En yüksek işlemci durumunu kısıtlayarak bu sorunun önüne bir ihtimal geçebilirsiniz.
Sent from my SM-A305F using Tapatalk