Android Poco X3 Nfc / X3 Pro / Mi 11 Lite Hangisinin kamerası daha iyi ?

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
4500
Poco X3 Nfc 64 Mp
X3 Pro 48 Mp
Mi 11 Lite 64 Mp

Telefonu değiştiriyorum bir kaç ay sonra kamerasını iyi bulduklarımı karşılaştırıyorum.Eleye eleye bu 3 model kaldı almaya gidince de incelerim sorun değil fakat bir kesinlik oluşsun aklımda.
Kameraya takıntılıyım telefon konusunda.Aldığım telefonun kamerası elimdeki LG G4'üm kadar iyi ya da ondan iyi olmalı.LG G4'ün kamerası hala iyi bana kalırsa.
X3 Pro donanımsal olarak fiyatına göre iyi bir cihaz ve kamerası videolarda baktığım bazı 48 Mp model telefonlara göre daha başarılı duruyor en kötü X3 Pro'yu düşünüyorum şuan.
Kafama asıl takılan Mi 11 Lite ve Poco X3 Nfc'in kameraları.

Bunların dışında kamerası iyi telefon önerebilirsiniz 3.5-5k arası.(5'e kadar uçmaya niyetim yok gerçi)

X3 Pro aralarında en iyi donanıma sahip olan.
Poco X3 NFC şuan kafama en çok yatan telefon oldu.

2 gün önce kardeşime Redmi Note 10 5G alındı.Kamerasını LG 4'ümden iyi bulduğumu söyleyemem.Hala G4 biraz daha iyi duruyor.(Redmi Note 10 5G kamerası dışında cihaz güzel performans olarak.Linçlemeyin kamerayı beğenmedim diye :D )

Edit: Oyun manyağı değilim telefon konusunda.Önceliğim kamera dediğim gibi.

Mi 11 lite hakkında bir bilgim yok diye onu dışarda bırakıp yorum yapacağım. x3 Pro kullanıyorum 2 aya yakın. Öncesinde x3 NFC de kullandım redmi note 8 de kullandım. Kamera olayına gelirsek x3 Pro da 48mp redmi note 8 de 48mp ama aralarında gerçekten fark var x3 Pro 48 olmasına rağmen daha iyi görünüyor bariz.
Gelelim NFC ile PRO nun karşılaştırmasına. Kasa sağlamlığı ve kamera(canlılık farkı aşırı bariz gözle görülüyor) olarak NFC çok daha iyi geldi bana ikisini de kısa süre kullanan biri olarak. Ama işin bir de işlemci boyutu var bu açıdan da PRO tokatlıyor.
Şarj olarak ikiside aynı mAh ama işlemci gücünden dolayı sanırım NFC prodan çok az farkla daha iyi geldi bana o da Yüzde 5 bile olmayabilir sadece gözlemlediğim farkı anlatayım diye belirttim.
Oyun manyağı değilim demişsiniz bu sebeple bence NFC almalısın. Ki onunda işlemcisi gayet güzel bir işlemci.(diğer telefon hakkında bilgim yok diye dışarda bırakıp yorum yaptım) Şimdiden hayırlı olsun umarım yardımcı olmuşumdur...

Kamera sizin için önemliyse söylediğiniz cihazların hiçbirisi alınmaz, özellikle Xiaomi Poco X3 Pro çünkü tamamen işlemci odaklı bir cihaz. Ekran ve kamerada fiyat bandındaki en kötü performansı sunuyor.

Samsung Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kamera sizin için önemliyse söylediğiniz cihazların hiçbirisi alınmaz, ôzellikle Xiaomi Poco X3 Pro çünkü tamamen işlemci odaklı bir cihaz. Ekran ve kamerada fiyat bandındaki en kötü performansı sunuyor.

Samsung Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.
xiaomi poco x3 nfc 3000-3500 liraya bulunabiliyorken a52 4200 lira.

720g işlemcilli telefonu 4300 e almak cahilliktir asla a52 a 72 önermiyorum bu telefonlari da önermiyorum kardeşim git yurtdışı mi10 t pro al 4100 lira kamera ve işlemcisi de süper keyfine bak

720g işlemcilli telefonu 4300 e almak cahilliktir asla a52 a 72 önermiyorum bu telefonlari da önermiyorum kardeşim git yurtdışı mi10 t pro al 4100 lira kamera ve işlemcisi de süper keyfine bak

Reis önermiyorsun da şuanda en iyi telefondan birisi samsung hem teknik konuda hem de özellik bakımından çok güzel telefon fiyat performans olarak geçiyor yani :)

Poco X3 Nfc 64 Mp
X3 Pro 48 Mp
Mi 11 Lite 64 Mp

Telefonu değiştiriyorum bir kaç ay sonra kamerasını iyi bulduklarımı karşılaştırıyorum.Eleye eleye bu 3 model kaldı almaya gidince de incelerim sorun değil fakat bir kesinlik oluşsun aklımda.
Kameraya takıntılıyım telefon konusunda.Aldığım telefonun kamerası elimdeki LG G4'üm kadar iyi ya da ondan iyi olmalı.LG G4'ün kamerası hala iyi bana kalırsa.
X3 Pro donanımsal olarak fiyatına göre iyi bir cihaz ve kamerası videolarda baktığım bazı 48 Mp model telefonlara göre daha başarılı duruyor en kötü X3 Pro'yu düşünüyorum şuan.
Kafama asıl takılan Mi 11 Lite ve Poco X3 Nfc'in kameraları.

Bunların dışında kamerası iyi telefon önerebilirsiniz 3.5-5k arası.(5'e kadar uçmaya niyetim yok gerçi)

X3 Pro aralarında en iyi donanıma sahip olan.
Poco X3 NFC şuan kafama en çok yatan telefon oldu.

2 gün önce kardeşime Redmi Note 10 5G alındı.Kamerasını LG 4'ümden iyi bulduğumu söyleyemem.Hala G4 biraz daha iyi duruyor.(Redmi Note 10 5G kamerası dışında cihaz güzel performans olarak.Linçlemeyin kamerayı beğenmedim diye :D )

Edit: Oyun manyağı değilim telefon konusunda.Önceliğim kamera dediğim gibi.
Dxomark a bakmanı öneririm hangisi hoşuna gidiyorsa ordan bulabilirsin

yok reis ben genel olarak samsung tavsiye ederim. Marka olarak iyi ama ben olsam Poco X3 Nfc veya Poco X3 Pro alırdım oyun performans iyi diyorlar denemek lazım.
Ben Samsung markasını kötülemedim zaten bak kardeşim 3. Ve son defa söylüyorum 🤣🤣🤣🤣 720g işlemcili bir telefona 4300-5000 TL bayılmam ben olsam

Kamera konusunda o butcede en iyisi redmi note 10 pro.

Geri