1 ayda kas gelişimi olur mu?200 fazla gelebilir daha önceden alışkanlığın yoksa, 50 ile başlayıp gün gün 10-20 üzerine koyup gidersen daha iyi olur.
düzenli yaparsan olur tabii ki, ancak 1 ay yapıp bırakma derim, 2-3 ay düzenli yap bence.1 ayda kas gelişimi olur mu?
açıkca demek gerekirse sınıfım da herkes spora gidiyor bi tek ben kaldım şimdi ezik gibi kalmak istemiyorum ondan sorayım dedim. sağol <3düzenli yaparsan olur tabii ki, ancak 1 ay yapıp bırakma derim, 2-3 ay düzenli yap bence.
Ne alakası var? Spora gitmeyen ezik mi oluyor? Dikkat çekmek için değil özgüven kazanmak için kas yap...açıkca demek gerekirse sınıfım da herkes spora gidiyor bi tek ben kaldım şimdi ezik gibi kalmak istemiyorum ondan sorayım dedim. sağol <3
tamam eyw galp galp <3Ne alakası var? Spora gitmeyen ezik mi oluyor? Dikkat çekmek için değil özgüven kazanmak için kas yap...![]()
boyla kas seviyesinin ne alakası var15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan
Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin
Eski topraklar ağırlık kaldırmak boy kısaltıyor diyordu ondan dolayı demiştirboyla kas seviyesinin ne alakası var