1 Ay boyunca her gün 200 dambıl (2x5KG) kaldırsam kasım büyür mü?

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,347
1 Ay boyunca her gün 200 dambıl (2x5KG) kaldırsam kasım büyür mü?

1 ayda toplam 6 bin dambıl kaldırmış oluyorum yaş 15 boy 180

EĞER ALIŞKIN DEĞİLSEN HER GÜN ART ARTDA dummbell çekme bu sefer tüm kasın yırtılırsa kolunu zor zoraz sokarsın

düzenli yaparsan olur tabii ki, ancak 1 ay yapıp bırakma derim, 2-3 ay düzenli yap bence.
açıkca demek gerekirse sınıfım da herkes spora gidiyor bi tek ben kaldım şimdi ezik gibi kalmak istemiyorum ondan sorayım dedim. sağol <3

açıkca demek gerekirse sınıfım da herkes spora gidiyor bi tek ben kaldım şimdi ezik gibi kalmak istemiyorum ondan sorayım dedim. sağol <3
Ne alakası var? Spora gitmeyen ezik mi oluyor? Dikkat çekmek için değil özgüven kazanmak için kas yap...:peepokalp:

15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan

Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin

Ağırlık kaldırmak vücut geliştirmenin bir kısmı sadece. Düzenli ve sağlıklı beslenirsen ve geç saatlerde yatmayıp en az 7-8 saat uyursan daha iyi gelişirsin.

15 yaşındasın bence yapma boyun uzamayabilir yapacaksan da çok azdan başla 1 kg felan kaldır yavaş yavaş git vücut alışsın yoksa kasları felan yırtarsın boyun uzamaz felan

Olabilir de olmayabilir de kişiden kişiye değişiklik gösterir ancak yine de karar senin
boyla kas seviyesinin ne alakası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri