Evrime İnanıyor musunuz? Neden?

İslam ile Evrim çelişir ancak inanmak isteyen yine inanır. Şu an biraz araftayım :D.
Hocam o zaman siz tam oalra islam'a inanmıyorsunuz hoca değilim ama islamın bazı yerlerini red ediyorsunuz bu yüzden tam islam dinine bağlı sayılmazsınız .

Evrim inanç değil, bilimin tartışmasız kabul edilen bir gerçeğidir. Burada kanıt atmakla uğraşmak mantıksız, herhangi bir arama motorunu kullanabilen kişi rahatça onlarca kanıta ulaşabilir.

Evrimin İslam ile ters düşüp düşmemesi hala tartışılıyor ki benim düşünceme göre ikisi çelişen şeyler.

çağrı abi bu konu için defalarca video yapmış vay be
Yakın takipçisiyim. Kendisinin yorum moderatörü Gece 2'ye kadar evrimi çürütmeye çalışan 11 yaşında bebelerle uğraşıyor. İkisinin de işi zor vallahi. Bide adama "kafir, yalancı" diyenler var.

Yakın takipçisiyim. Kendisinin yorum moderatörü Gece 2'ye kadar evrimi çürütmeye çalışan 11 yaşında bebelerle uğraşıyor. İkisinin de işi zor vallahi. Bide adama "kafir, yalancı" diyenler var.
Onlar "yobaz" olarak tabir ettiğimiz kesim.

bu kadar video yaptığını bilmiyordum baya şaşırdım ona evrim ile ilgili

RTX 3090 PC yeter ama bu ikisine inananmazsınız mantıken en zıt ikilidir evrim ile islam çelişir kısacana imaknsız islamda buna inanmak he dine fazla inanmıyorsan ve sadece dinin olarak ise olabilir.
Ama internette görüyorum 8 yaşında 18 yaşındaki adam darwini çürütüyor ne ile çay kaşığı buna da gülüyorum tamam ben de darwine katılmam da benim gibi mantıklı şeyler söylesin ama yok çay kaşığı var görebilirsen bu düşünce batmıştır garipler ya savunmaları düzgün olanlara değil lafım ama.
İslam ile evrim neden çelişsin?Sadece İslam'a uygun olacak şekilde kabul etmek gerekir.Hz.Adem yine topraktan yaratılmış olur ve Hz.Adem'in babası var demeye de getirmez.

Kromozom sayıları, amfibik canlılar, benzer türler, türler arası akrabalık der susarım

İslam ile evrim neden çelişsin?Sadece İslam'a uygun olacak şekilde kabul etmek gerekir.Hz.Adem yine topraktan yaratılmış olur ve Hz.Adem'in babası var demeye de getirmez.
hocam evrim her şeyin evrim ile oluştuğuna inanır ve bunda bir yaratıcıyı görmez havva ve adem ise Allah tarafından mucize ile yaratılmışlardır burada zaten çelişir.

Geri