Evrime inanıyor musunuz?
İnanıyorsanız neden inanıyorsunuz? Kanıtınız var mı?
İnanmıyorsanız neden inanmıyorsunuz? Gerekli kanıtınız var mı?
Konuya saçma sapan cevaplar vermeye gelmeyin. Konunun amacı tartışmaktır.
Dini görüşlere saygı ve seviyeli olarak tartışalım.
Ben Evrime inanan bir şahısım. Evrime inanan her kesim Ateist değildir. Bilim adamların %98'i Evrimi kabul ediyor ancak %47-53 gibi bir oranı Tanrıya inanıyor/dini görüşü var.
Evrime karşı kanıtlarımı aşağıda bulabilirsiniz:
www.youtube.com
www.youtube.com
evrimagaci.org
evrimagaci.org
evrimagaci.org
evrimagaci.org
Not: Hepsini aynı kaynaktan paylaşma sebebim kaynak kanıtlanmış bilimsel şeylerin kanıtlarıyla ve alıntıladığı yer gibi her şeyi ile bize ulaştırıyor olması. Yani "yalan bilgi" diyemezsiniz. Diyenler tartışmaya bile girmesinler.
İnanıyorsanız neden inanıyorsunuz? Kanıtınız var mı?
İnanmıyorsanız neden inanmıyorsunuz? Gerekli kanıtınız var mı?
Konuya saçma sapan cevaplar vermeye gelmeyin. Konunun amacı tartışmaktır.
Dini görüşlere saygı ve seviyeli olarak tartışalım.
Ben Evrime inanan bir şahısım. Evrime inanan her kesim Ateist değildir. Bilim adamların %98'i Evrimi kabul ediyor ancak %47-53 gibi bir oranı Tanrıya inanıyor/dini görüşü var.
Evrime karşı kanıtlarımı aşağıda bulabilirsiniz:
Sorun Var! - 2: İlk Hücre Nasıl Oluştu?
"Sorun Var!" video serimizde, Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu'na eklediğiniz sorulardan seçiyoruz ve bu sorulara bilimsel cevaplar arıyoruz. Eğer siz de s...
Evrenin Bugüne Kadar Üretilmiş En Gerçekçi Simülasyonu!
IllustrisTNG ekibi, 2014 yılından beri insanlığın bugüne kadar elde ettiği en gerçekçi Evren simülasyonlarını üretiyor. Bu videoda, ürettikleri bazı simülasy...
Evren sıfırdan nasıl oluştu? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı
Evren hiçbir şey olmadan nasıl meydana geldi ve genişledi? | Soru & Cevap
evrimagaci.org
Hücrelerin Kökeni ve Evrimi: İlk Hücre Nereden Geldi? Sonraki Hücreler Nasıl Evrimleşti? - Evrim Ağacı
Dünyadaki yaşam ilk olarak, en az 3,8 milyar yıl önce, Yerküre’nin oluşumundan yaklaşık 750 milyon yıl sonra ortaya çıktı. Yaşamın
evrimagaci.org
Çocuklar İçin Evrim - Bir Küçüğün Büyük Sorusu: "İnsan Nasıl Oluştu?" - Evrim Ağacı
Sayfamız okurlarından olan, 6. sınıfa giden bir dost, bize şöyle bir soru yöneltti:Ben Anıl. 6. sınıf ögrencisiyim. Ben bizim nasıl
evrimagaci.org
Primatlardan İnsana Evrim - Yazı Dizileri | Evrim Ağacı - Karanlığı bilimle fethet!
Evrim Ağacı Akademi, 2010 yılından beri ürettiğimiz makalelerden oluşan bir çevirim içi eğitim girişimidir. Evrim Ağacı Akademi'yi kullanarak kendinizi Primatlardan İnsana Evrim konusunda geliştirebilirsiniz.
evrimagaci.org
Not: Hepsini aynı kaynaktan paylaşma sebebim kaynak kanıtlanmış bilimsel şeylerin kanıtlarıyla ve alıntıladığı yer gibi her şeyi ile bize ulaştırıyor olması. Yani "yalan bilgi" diyemezsiniz. Diyenler tartışmaya bile girmesinler.