Nerden ücretsiz İncil alabilirim?

e değiştirilmemiş(zor evet)
Hocam imkansız bu, Kilise tarafından kabul edilen 4 tane var, birde kabul edilmemişler var keza İsa öldükten sonra yazıldı, zate Kur'an hariç tüm kitaplar peygamberler öldükten sonra yazıldı.

Buradan alabilirsin, veya Kiliseden, Babamdan rica ettim getirecek bana.

Değiştirilmemiş incil bulamazsın sanırım, müslümansan kuran okumalısın, diğer kitaplarada inanmalısın ama değiştirildiği için okunmamalı diye biliyorum.
Hayır, okunmasında bir sakınca yok. Tam tersi okuyup bilgi sahibi olunmalı . Annem babam din kültürü öğretmeni. Her zaman araştırıyorlar. Evimizde evrim ve evrime karşı çıkan kitaplar. Kuran'dan incile. Hatta satanizm ile ilgili kitap bile var.(Bozuk cümle için üzgünüm 🙁) Okunmalı. Araştırılmalı. Değiştirilmemiş bulamazsın :) İnternetten alınabilir diye biliyorum.

Hocam imkansız bu, Kilise tarafından kabul edilen 4 tane var, birde kabul edilmemişler var keza İsa öldükten sonra yazıldı, zate Kur'an hariç tüm kitaplar peygamberler öldükten sonra yazıldı.

Buradan alabilirsin, veya Kiliseden, Babamdan rica ettim getirecek bana.
Bu tamamen ücretsiz olarak mı geliyor? Öyleyse neden ücretsiz

Mümkünse değiştirilmemiş(zor evet) ücretsiz kargo ücreti falan olmadan nerden İncil alabilirim?
Değiştirilmemiş İncil diye bir şey olmadığını bilmeyen Caner olur gibi :D
Değiştirilmemiş İncil'in en yakın örneği muhtemelen Kur-an olacaktır.

Hocam 18 yaşından küçüksün, değiştirilmiş incil'i okuman uygun olmayacaktır.
Ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değiştirilmemiş İncil'in en yakın örneği muhtemelen Kur-an olacaktır.
Hocam değiştirilmemiş yok sadece Peygamber ve Kur'an'ın bahsedildiği bir İncil var Vatikanda, bir Yuhanna incili.

Akıl yaşta değil ki.
Allah müslümanlara devrinde olan kitabı okumalarını emretmiş, bizde Hz Muhammed'in ümmetinden olduğumuza göre kitabımız kuran-ı kerimi okumamız gerekiyor. İncil'i hristiyanlar değiştirdiği için sen onu okuyunca ordaki bilgileri doğruymuş gibi okuyacaksın. Ama tabii bu beni ilgilendirmiyor, incil istedin siteyi verdiler.

Allah müslümanlara devrinde olan kitabı okumalarını emretmiş, bizde Hz Muhammed'in ümmetinden olduğumuza göre kitabımız kuran-ı kerimi okumamız gerekiyor. İncil'i hristiyanlar değiştirdiği için sen onu okuyunca ordaki bilgileri doğruymuş gibi okuyacaksın. Ama tabii bu beni ilgilendirmiyor, incil istedin siteyi verdiler.
Oku,Yaratan Rab'ın adıyla oku biz onu alak tanesinden oluşturduk, incili okumak günah değil zaten çoğunluğu isanın hayatı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,616
Üyeler
186,915
Son üye
AhmetAyaz
Geri