Technopat ve donanım arşivi farkı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
153
Merhaba dostlar bugün technopat ile donanım arşivi forumu kıyaslayacağım.

Technopatta 2 3 tane aynı şey hakkında konu açtığımda ceza alıyorum donanım arşivinde aynı sorun hakkında 10 tane soru soruyorum hiç ceza almıyorum.

Adamlar her şeye ceza veriyor yok neymiş noktayı yanlış yere koymuşum da satırın başına küçük harfle yazmışım da ceza vercek şey arıyorlar.

İşte bu yüzden donanım arşivini seviyorum yuh sana technopat.

Din tartışmasını en doğru yapılabilen Ateist ve Müslümanın kavga çıkarmadan din hakkında konuştuğu forum bana göre DA, size göre bilmem fakat bunu bir çok kez yaşadım, Deist ile din sohbeti yaptım, Ateist ile yaptım hatta Müslüman ile bile yaptım.

Technopatta 2 3 tane aynı şey hakkında konu açtığımda ceza alıyorum donanım arşivinde aynı sorun hakkında 10 tane soru soruyorum hiç ceza almıyorum.

Adamlar her şeye ceza veriyor yok neymiş noktayı yanlış yere koymuşum da satırın başına küçük harfle yazmışım da ceza vercek şey arıyorlar.

Her zaman öyle olmuyor bazen da forumda konu açıyorum hiç cevap yok technopat ta konu açıyorum 3 sayfa mesaj oluyor. O yüzden benim için çok farkları yok ama da forumu daha çok seviyorum :).

İlk önce kıyaslama derken sadece bir konuda kıyaslamışsınız sitem etmişsiniz.
Ben de öyle yapacağım.
Ben kuralların iyi olduğunu fakat moderatörlerin ve yöneticilerin bu yetkiyi yanlış kullandığını düşünüyorum. Cidden her forumda Türkçe diye bir şey yok. Anlamak için mesajı 2-3 kez okumanız lazım.
Hiç bir moderatörün görev süresince ceza aldığını görmedim. Mesajlarını silip kaçıyorlar. Moderatörler kendi mesajları raporlandığında raporlar kısmında raporunu görebiliyor ki bence raporlayanlara kin besliyor.
Haksız çıkınca büyük Discord sunucularının egoist modları gibi "gereksiz mesaj" atıyorlar. Eğer konuda haklıysan açtığın "gereksiz ceza" konusu birden ortadan yok oluyor. Birkaç kez gördüm. Adam konuyu açmıştı herkes de muhteşem vs. atmıştı yemek yedim geldim bir baktım konu ortada yok. Ki konuda yanlış bir şey de yoktu.
Rakip forumları (bilirsiniz siz onu) GIF fotoğraflarla sunucuları hiç çökmezken technoşakşak'da 5xx hataları günün çoğunluğunda karşıya çıkıyor. Site bazen cidden çok yavaş oluyor. Bunu da GIF fotoğraflara bağlıyorlar.
Ceza tablosu ile cezaların zerre alakası yok. 3 gün yazarken bazen 3 gün bazen 1 saat bazen 1 hafta ceza alıyorum. Moderatörlerin insanları sevip sevmemesiyle alakalı ceza süresinin uzayıp kısaldığını düşünüyorum.

Burada konuların cevap sayısı belli başlı konularda orası az daha oturmuş cevap yazma sayısı. Biri 2 yıllık diğeri 20 yıllık (?) forum tabi ki biri diğerinden daha üstün olacak

Technopat Sosyal=Türkiye Donanım Arşivi=Almanya
Aga ben baya uzun süre
Technopat sosyal'de takıldım Ve tek diyeceğim şey Hem seni izliyorlar hem küçücük hataların yüzünden uzun süre ceza veriyorlar üstüne üstlük onlarda baya fanboyluk var Ve en sevmediğim özelliği Üye oluyorsun diyelim 1 hafta bekletiyorlar bilmiyorum tek bana mı özel beni bir hafta bekletiler ondan sonra üye oldum simdi nasıl bilmiyorum ve yaş ortalaması baya küçük
Donanım arşivi Bana göre en güzel forum yani kitlesi büyük Yaş ortalaması Tam ne çok küçük ne tam çok büyük 13-30 yaş arası Eğer çok büyük yazım hataları hareket gibi şeyler yapmazsan bu kadar ceza almıyorsun bu yüzden hep Donanım Arşivi destekledim bu tür konularda.

Sadece dediğiniz örnek üzerinden anlatacağım. Aynı içerikli konuları açmak yasak. Burada da orada da. Normalde uyarı verilmesi gerekiyor ama verilmemiş.

Bana sorarsanız DA forum hollanda Technopat kuzey kore

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri