Geforce Now bölgenizde mevcut değil hatası.

Blancon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
bugüne kadar full amerika serverlarında kullanırım LÜTFEN "GEFORCE NOW TÜRKİYEDE VAR" DEMEYİN amerikada süre beklemediğim için amerikayı kullanıyordum kaç aydır böyle bir şey çıkmıyordu bugün çıktı. Çözüm bulabilen varsa yazsın.

1628604244493.png

Arkadaşım Avrupa kullanıyordu. 2gündür hiç giremiyor. Galiba Türkiye'den girişler engellenmiş.

bedava olana girdiyseniz artık girilemiyor diye biliyorum eğer paralı olan ise sunucu ile alakalı olabilir.

bugüne kadar full amerika serverlarında kullanırım LÜTFEN "GEFORCE NOW TÜRKİYEDE VAR" DEMEYİN amerikada süre beklemediğim için amerikayı kullanıyordum kaç aydır böyle bir şey çıkmıyordu bugün çıktı. Çözüm bulabilen varsa yazsın.

Alıntıyı görüntüle
gameplus avrupa server inı temelli yasakladı sadece gameplus üzerinden oynyabilirsin artık kardeşim de bundan şikayetçi

Türkiye'den yurtdışı sunucularına giriş kısıtlandı. Eğer kullanmak istiyorsan sıra bitinceye kadar VPN kullanıp ardından VPN'i kapatarak kısıtlamadan kurtulabilirsin (Ben denemedim, Forumda rehberini hazırlayanlar vardı çalışıyor demek ki.)

Türkiye'den yurtdışı sunucularına giriş kısıtlandı. Eğer kullanmak istiyorsan sıra bitinceye kadar VPN kullanıp ardından VPN'i kapatarak kısıtlamadan kurtulabilirsin (Ben denemedim, Forumda rehberini hazırlayanlar vardı çalışıyor demek ki.)
GamePlus'dan gireyim dedim GamePlus'danda hesap açma hatası alıyorum iş bizlere düşmemeliydi.

Bulan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri