Elektrikli motor önerisi

BerkW

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Bütçe
3000
okul ile aramda yaklaşık 4.5 km var git gel yapsa bide beni biraz gezdirse yeter bütçeyi en fazla 500 arttırabilirim sağlam önerilerini bekliyorum (önerdiğiniz motor elektrikli olursa sevinirim)

okul ile aramda yaklaşık 4.5 km var git gel yapsa bide beni biraz gezdirse yeter bütçeyi en fazla 500 arttırabilirim sağlam önerilerini bekliyorum (önerdiğiniz motor elektrikli olursa sevinirim)
Dostum seni kırmak istemem fakat 3500 liraya bisikleti zor alırsın...

Dostum seni kırmak istemem fakat 3500 liraya bisikleti zor alırsın...
evet onu biliyorum bütçemi normalde 15 bin felan yapıp alıcaktımda sistemde toplayacaağımdan şuanlık böyle 2. el vs. önerileri gelir diye yazdım

evet onu biliyorum bütçemi normalde 15 bin felan yapıp alıcaktımda sistemde toplayacaağımdan şuanlık böyle 2. el vs. önerileri gelir diye yazdım

3000 e yok 4200 e çıkabilirsen anca volta nın elektrikli bisikletleri var anca bu bütçeye anca scooter alabilirsin

Sıfır olarak alabileceğin maksimum bu, eğer 2. el diyorsan yaşadığın şehri belirtirsen bulabilirim.

o zaman bütçemi 5000 tl yapsam daha uygun bişeyler bulabilirmisiniz pek anlamadığımdan ben bakamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam seni üzmek istemem
Gençliğimizi aldılar bizden :((
bunu alıp giderim okula iyiymiş :cry::cry:

o zaman bütçemi 5000 TL yapsam daha uygun bişeyler bulabilirmisiniz pek anlamadığımdan ben bakamıyorum

bunu alıp giderim okula iyiymiş :cry::cry:
Tabi ki de, Yaşadığın yeri de belirtirsen yardımcı olabilirim. :peepokalp: :peepo2:

5 bine sıfır öneriniz varmıdır peki yoksa bunumu önerirdiniz

Ben olsam Xiaomi elektrikli scooter alırdım. O fiyata motor çok zor.
scooterde düşündüm fakat pek bana göre değil motor daha iyi olurdu

Geri