poco x3 pro alınır mı?

Alınır dostum alınmaz diyenleri dinleme dokunmaktikte sorun olursa 15 gün içinde iade et yenisini al o telefonu istediğine göre muhtemelen oyuncusun ve oyuncular için en fiyat performans telefon bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A32 önermeye utanmadınız mı?
Katılıyorum dostum sırf samsung diye insanlara performanssız cihazlar almaya yönlendiriyorlar anlamıyorum istediği kadar samsung olsun bu fiyata bu performansı veren cihaz yok.

dokunmatik sorunu var diye biliyorum yt de ve forumlarda birçok kişi şikayet ediyor
kanka araştırdım baya kişi sorun yaşamış ama güncellemeden sonra telefon kafayı yedi yazan var bitanesi de yazmış sağ alta dokunulmuyor touch test te sıkıntı yok sanırım yazılımsal sorun var demiş inş yazılımsaldır güncellemeyle düzeltilir.

Alınır dostum alınmaz diyenleri dinleme dokunmaktikte sorun olursa 15 gün içinde iade et yenisini al o telefonu istediğine göre muhtemelen oyuncusun ve oyuncular için en fiyat performans telefon bu.

Katılıyorum dostum sırf samsung diye insanlara performanssız cihazlar almaya yönlendiriyorlar anlamıyorum istediği kadar samsung olsun bu fiyata bu performansı veren cihaz yok.
oyuncu değilim pc de oyun oynuyorum telefondaki oyunlar çöp pc almadan önce yıllarca telefonda oyun oynamış biri olarak söylüyorum.evet bence de alınır almayı düşünüyorum şuan en f/p bu gibi.

oyuncu değilim pc de oyun oynuyorum telefondaki oyunlar çöp pc almadan önce yıllarca telefonda oyun oynamış biri olarak söylüyorum
Katılıyorum. O durumda Mi 9t önerebilirim.

lcdye para vermem.
kanka ikisinin arasında dağlar kadar fark yok bence
ikisinin de avantajı dezavantajı var.tercihe bağlı bana farketmez 2k ekranı var o bile yeter bana

lcdye para vermem.
O zaman o işlemciye de para vermememiz gerekiyor ikisininde farklı yanları var biri işlemci odaklı diğeri ekran kalanı kullanıcı tercihi oluyor.

Ben dediğim gibi Mi 9T öneririm.

Ama poco x3 pro da baya iyidir. Hangisini alırsanız pişman olacağınızı düşünmüyorum.

O zaman o işlemciye de para vermememiz gerekiyor ikisininde farklı yanları var biri işlemci odaklı diğeri ekran kalanı kullanıcı tercihi oluyor.
poco x3 pro a32 arasında çok özellik farkı var sırf işlemci farkı bile yeter.ekranı lcd diye bu telefon alınmaz diye bişi yok ben evdeki bilgisayarımda f/p 144hz diye TN panel monitör kullanıyorum.alırken herkes alınmaz dedi ama gayet güzel sadece yatarak film izleyemiyom çok da önemli değil

kanka ikisinin arasında dağlar kadar fark yok bence
ikisinin de avantajı dezavantajı var.tercihe bağlı bana farketmez 2k ekranı var o bile yeter bana
Siz bilirsiniz sonra neden öyle böyle diyip pişman olmayın

poco x3 pro a32 arasında çok özellik farkı var sırf işlemci farkı bile yeter lcs diye alınmaz diye bişi yok ben evdeki bilgisayarımda f/p 144hz diye TN panel monitör kullanıyorum.alırken herkes alınmaz dedi ama gayet güzel sadece yatarak film izleyemiyom çok da önemli değil
İşlemci önemlidir. Kişiden kişiye en önemliler değişir ama işlemci önem sıralamasında hep ilk 3 e girer. İşlemci farkları bile neden A32 alınmaz anlatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri